Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Alleen maar voordelen aan bedrukte kunststof drinkflessen

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd product dat je kan onderscheiden? Dan zit je hier goed! Bedrukte kunststof drinkflessen zijn gemaakt voor jou. Hier zijn slechts enkele van de voordelen:

Ze zijn handig, makkelijk in gebruik en makkelijk overal mee te nemen (onderweg, op kantoor, in de fitness...). Ze zijn herbruikbaar (gedaan met extra afval!), en zijn vaatwasbestendig. Deze plastic drinkflessen zorgen ervoor dat je klanten altijd gehydrateerd zijn, en in alle situaties, ook tijdens het sporten. Met sportflessen kunnen je klanten zich uitleven zonder elke keer een fles water te kopen voor het sporten. Je merk zal in handen van actieve en sportieve mensen zijn, zo draag je een gezonde en dynamische levensstijl en imago uit.

Bovendien zijn de meeste van onze herbruikbare kunststof drinkflessen gemaakt uit Tritan™ (BPA-vrij). Een reden te meer om hier je keuze vast te leggen! Bekijk onze website en ontdek ons assortiment van bedrukte bidons om originele producten te laten bedrukken.

Bedrukte kunststof drinkflessen, en dat is niet alles!

Naast bedrukte kunststof drinkflessen, kan je verschillende producten ontwerpen met jouw logo, slogan of design. Of het nu is voor campagnes, bedrijfsevenementen, welkomstgeschenken of voor herverkoop, wij hebben voor jou een selectie beschikbaar die je zeker zal bevallen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor bedrukte mokken, thermosbekers, stickers, t-shirts of tassen.