FAQ

Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Waarom meeneemflessen laten bedrukken?

Voor je volgende promotiecampagne, voor je volgende evenement..., twijfel niet: bedruk meeneemflessen met je logo of slogan. Een handig geschenk dat iedereen kan plezieren. Bied ze je klanten en werknemers aan zodat zij de hele dag lang en overal gehydrateerd blijven. Meeneemflessen zijn praktisch en kunnen overal waar ze gaan meegenomen worden. Of het nu naar het sporten is of onderweg op vakantie, je ontwerp zal het hele jaar lang circuleren. Je logo maakt een wereldreis dankzij meeneemflessen bedrukt met je ontwerp!

Ben je meer gewonnen voor een drinkbeker to-go of een meeneemfles? Wat je ook kiest, wij bieden je beide mogelijkheden aan! Het zijn producten die je een grote zichtbaarheid geven en je toelaten om je te profileren als een milieubewust en verantwoordelijk bedrijf. Door meeneemflessen in glas of in Tritan™ te schenken, werk je mee aan de vermindering van afval. Je klanten zullen steeds minder wegwerpflessen aankopen!

Ontdek onze bedrukte bidons pagina om alle modellen die we je aanbieden te ontdekken en om producten te ontwerpen die je laten opvallen! Vul je assortiment aan met gepersonaliseerde mokken, zodat je klanten en werknemers kunnen genieten van hun favoriete drankje terwijl ze je merk vanaf het eerste uur etaleren.