FAQ

Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Ontwerp gepersonaliseerde waterflessen met je eigen design

Bedrukte waterflessen bieden je de zichtbaarheid waar je altijd van droomde, en daarbovenop ook een milieubewust en verantwoordelijk imago voor je bedrijf. Door waterflessen te laten bedrukken met je logo, slogan of design en ze te schenken aan je klanten en werknemers, is er geen nood meer voor plastic flessen: een zienbare vermindering van afval. En om je assortiment drinkwaren aan te vullen met bedrukte mokken, creëer je nog meer impact: gedaan met de wegwerpcultuur!

Wij bieden je verschillende wateflessen aan die je kan laten bedrukken in jouw kleuren: kunststof flessen, flessen uit Tritan™ (BPA-vrij), aluminium flessen, glazen flessen, transparante flessen, met kleuren of met accenten in roestvrijstaal, en met verschillende inhouden (320, 500, 720 ml en nog meer!). Bovendien gebruiken wij verschillende types druktechnieken aangepast aan elk model: zeefdruk of UV print, jij kiest wat het beste past bij je campagne.

Of je nu de loyaliteit van je klanten wil belonen, je bedrijf meer naam geven of je eigen ontwerpen maken, bedrukte bidons zijn artikelen die je dat alles bieden!