Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Ontwerp gepersonaliseerde waterflessen met je eigen design

Bedrukte waterflessen bieden je de zichtbaarheid waar je altijd van droomde, en daarbovenop ook een milieubewust en verantwoordelijk imago voor je bedrijf. Door waterflessen te laten bedrukken met je logo, slogan of design en ze te schenken aan je klanten en werknemers, is er geen nood meer voor plastic flessen: een zienbare vermindering van afval. En om je assortiment drinkwaren aan te vullen met bedrukte mokken, creëer je nog meer impact: gedaan met de wegwerpcultuur!

Wij bieden je verschillende wateflessen aan die je kan laten bedrukken in jouw kleuren: kunststof flessen, flessen uit Tritan™ (BPA-vrij), aluminium flessen, glazen flessen, transparante flessen, met kleuren of met accenten in roestvrijstaal, en met verschillende inhouden (320, 500, 720 ml en nog meer!). Bovendien gebruiken wij verschillende types druktechnieken aangepast aan elk model: zeefdruk of UV print, jij kiest wat het beste past bij je campagne.

Of je nu de loyaliteit van je klanten wil belonen, je bedrijf meer naam geven of je eigen ontwerpen maken, bedrukte bidons zijn artikelen die je dat alles bieden!