FAQ

Hoogste kwaliteit -  Camaloon

Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon

Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon

Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon

Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Ontwerp gepersonaliseerde waterflessen met je eigen design

Bij Camaloon kunt u online een fles op maat kopen om het logo, de naam van uw bedrijf of het ontwerp dat u wilt verkopen te bedrukken. Een bedrukte fles biedt de zichtbaarheid waar je altijd van droomde, en daarbovenop ook een milieubewust en verantwoordelijk imago voor je bedrijf. Of het nou sporten, reizen of thuis zijn is, het is altijd handig om je eigen fles te hebben voor water of andere drinkwaren. Door een fles, gemaakt van glas aluminium of kunstof, te laten bedrukken met je logo, slogan of design en deze te schenken aan je klanten en werknemers, is er geen nood meer voor plastic flessen: een zienbare vermindering van afval. Ideale langwerpige flessen om vloeistoffen in te bewaren. En om je assortiment drinkwaren aan te vullen met bedrukte mokken, creëer je nog meer impact: gedaan met de wegwerpcultuur!

Wij bieden je verschillende flessen aan die je kan laten bedrukken in jouw kleuren: kunststof fles, fles uit Tritan™ (BPA-vrij), aluminium fles, glazen fles, transparante fles, met kleuren of met accenten in roestvrijstaal, en met verschillende inhouden (320, 500, 720 ml en nog meer!). Bovendien gebruiken wij verschillende types druktechnieken aangepast aan elk model: zeefdruk of UV print, jij kiest wat het beste past bij je campagne.

Of je nu de loyaliteit van je klanten wil belonen, je bedrijf meer naam geven of je eigen ontwerpen maken, bedrukte bidons zijn artikelen die je dat alles bieden!

Camaloon gebruikt cookies om je browse ervaring op onze site te verbeteren. Meer informatie door het lezen van onze cookiebeleid. Door op de site te blijven browsen bevestig je dat je het begrijpt en accoord gaat. We stellen het op prijs!