Blog

Roll-up banners worden breed ingezet voor reclame- en informationele doeleinden, bijvoorbeeld tijdens tentoonstellingen of beurzen. Ze zijn nog steeds erg populair, ondanks het feit dat roll-up banners al lange tijd gebruikt worden. Dit is niet verrassend als we kijken naar de ontwikkelingen in druktechnieken en materiaalkwaliteit. Hierdoor zijn de visuele elementen van hoge kwaliteit, de structuur stevig en tegelijkertijd erg licht.

Het is aan u om het maximale uit uw roll-up banner design te halen. Om u op gang te helpen hebben wij 4 tips opgesteld om uw effectieve roll-up banner online te ontwerpen.

Als bedrijf wilt u waarschijnlijk een 'warm gevoel' opwekken bij uw klanten door middel van uw product of service. Wat als u uw klanten een extra speciale ervaring kunt bieden door hen letterlijk een warm gevoel te geven, nu de winter er weer aankomt? Deze kans is binnen uw bereik met de nieuwe collectie winterkleding van Camaloon, bijvoorbeeld met de Roly Capucha Hoodies die u eenvoudig kunt voorzien van uw bedrijfslogo.

Niet alleen noodzaak, maar ook erg modieus

Sweatshirts en hoodies hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt in de afgelopen eeuw. Hoodies werden bijvoorbeeld voor het eerst geproduceerd en gedragen in de Verenigde Staten in de jaren 30 van de vorige eeuw om arbeiders warm te houden tijdens koude perioden. Verschuivingen in de maatschappij, zoals de opkomst van de hiphopcultuur en de omarming van hoodies door bekende merken als Ralph Lauren, hebben hoodies een onmisbaar onderdeel van de hedendaagse modewereld gemaakt. De ontwikkeling is nog niet gestopt, in tegendeel, en dit biedt kansen voor u.


Nieuwe notitieblokken en nieuwe druktechnieken om ze te personaliseren

Misschien heeft u het bij uw laatste bezoek aan Camaloon al opgemerkt: er is niet alleen een nieuw navigatiesysteem op onze website, maar we hebben ook nieuwe druktechnieken voor een aantal van onze nieuwe notitieblokken ingevoerd. Zo kunt nog originelere producten maken die getuigen van de beste kwaliteit.

Onze nieuwe collectie van notitieblokken kan in twee grote categorieën ingedeeld worden. Enerzijds blijven we u onze vertrouwde modellen aanbieden, anderzijds hebben we nieuwe notitieblokken met ringband en balpen, multifunctionele memoblokken (praktisch en ideaal voor commerciële doeleinden), notitieblokken in vintage stijl, met hard- of softcover, of ook met kaft in jeans-look geïntroduceerd.

De gebruikelijke druktechnieken om notitieblokken te personaliseren

Natuurlijk vindt u bij ons de 'klassieke' technieken om notitieblokken te bedrukken: zeefdruk en full-color digitaal print (DTG, de Engelse afkorting). Hoe zien deze twee eruit?

- Zeefdruk is een zeer gangbare druktechniek die al meer dan honderd jaar gebruikt wordt. Hierbij wordt u ontwerp overgedragen op een zeefdrukraam, waarmee de inkt wordt overgedragen op het afdrukgebied. Dit proces wordt herhaald voor iedere kleur van uw ontwerp, wij bij Camaloon werken met een maximum van acht kleuren per ontwerp. Deze druktechniek is precies en getuigt van kwaliteit, ideaal voor logo's en eenvoudige ontwerpen.

- DTG werkt net als papierdruk. De machines mengen vier drukinkten om een breed kleurenpalet te verkrijgen. Deze techniek is ideaal voor de afdruk van foto's en ontwerpen in vele verschillende kleuren.

Het voordeel is dat u altijd bestellingen kan doen van het aantal dat u echt nodig heeft: in functie van de kleuren van uw ontwerp en het aantal notitieblokken dat u wilt laten bedrukken kiezen wij de meest geschikte druktechniek uit naar eindresultaat en prijs. Zo kunt u exclusieve notitieblokken laten maken: organiseer bijvoorbeeld een wedstrijd voor uw medewerkers om het beste idee voor uw bedrijfsnotitieblokken te vinden. Deze kunt u dan laten bedrukken en verdelen onder uw zakenrelaties. Daarnaast kunt u ook meer dan één model aanbieden voor herverkoop in uw verkooppunt, bijvoorbeeld in verschillende formaten en kleuren. Ontwerp uw notitieblokken om een alledaags product in verschillende facetten te kunnen aanbieden.

Zoals altijd, natuurlijk, als u wil sparen, dan loont het om een grote order van uw gepersonaliseerde product te plaatsen. Zo kunt u een voorraad van notitieboeken met uw logo of merknaam aanleggen, om deze op evenementen of bij promotionele acties aan uw klanten te schenken. De notitieblokken in zakformaat en de multifunctionele memoblokken nemen weinig plaats in en zijn dus ideale weggevertjes.


Lasergravure en thermografie om uw notitieblokken een elegante en exclusieve look te geven

Een extra nieuwigheid: notitieblokken van het merk Moleskine®, notitieblokken in metallic kleuren of met synthetisch lederen kaft! Dit alles om uw merk met gepersonaliseerde notitieboeken uit hoogwaardige materialen en met duurzame druktechnieken in een luxe tintje te presenteren. Op onze website heeft u de mogelijkheid om deze modellen met de traditionele druktechnieken te laten bedrukken of om de exclusievere uit te proberen: lasergravure en thermografie. Hoe werken ze?

- Met lasergravure wordt uw ontwerp rechtstreeks in de kaft geëtst. Zo verkrijgt u een perfecte finish en nauwkeurige afdruk, langhoudend en bijzonder duurzaam. Met deze techniek worden lagen van het materiaal weggesneden met extreme precisie om uw ontwerp op het oppervlak weer te geven.

- Thermografie druk geeft de Moleskine® notitieblokken een bijzondere afwerking, omdat uw ontwerp door hitte in de kaft geëtst wordt terwijl de kleuren behouden blijven. En dat al voor bestellingen vanaf 25 stuks!

Voor welk doel u ook notitieblokken nodig heeft, wij hebben de passende optie voor u. Zo vergroot u de mogelijkheden om uw klanten, potentiële klanten en zakenrelaties te bereiken met uw merk.

Notitieblokken personaliseren is heel eenvoudig dankzij onze geïntegreerde designtool. Bovendien kunt u altijd aanvullende informatie of services aangepast aan uw behoeften ontvangen. Noteer meteen j beste ideeën!

FAQ