Trends huwelijksfeesten 2015: De meest recente trends

/ anna


Als je op zoek bent naar ideeën voor je huwelijksfeest, is dit jouw post. We hebben 5 belangrijke trends voor 2015 uitgewerkt die jouw officiële muzen zullen worden. Elk huwelijksfeest is anders, elke bruiloft is uniek en speciaal omdat elk koppel uniek en speciaal is. Maar laten we eerlijk zijn, er zijn ook smakeloze en onaantrekkelijke huwelijksfeesten. Vat de koe dus bij de hoorns, maak gebruik van je enthousiasme om er een heel speciale dag van te maken en geniet met volle teugen gedurende het hele proces.

Bereid je voor op je bruiloft en werk deze ideeën uit in jouw stijl, op jouw manier en in functie van je eigen persoonlijkheid, want wat authentiek is blijft altijd in de mode. Hieronder vind je de vijf trends die we hebben geselecteerd omdat je ze makkelijk kan personaliseren en zich aanpassen aan alle budgetten.

1. Decoratie met flessen.


Picture 1: http://www.stylemepretty.com/ Picture 2: http://www.styledbybelle.com.au/

Het is officieel: flessen zijn ín! De belangrijkste modewebsites en -blogs hebben het er steeds over: flessen zijn een heel eenvoudig en goedkoop middel die voor een aantrekkelijk en mooi resultaat zorgen.

Glas in allerlei vormen en kleuren: ideaal om je gasten te ontvangen met een fris drankje, om de tafels te versieren met wijnflessen met de namen van het bruidspaar, om op strategische plaatsen in de tuin te zetten waar het banket wordt gevierd, in de vorm van lantaarns of kaarshoudertjes. Het geeft een 'eco-friendly touch' omdat je nieuw glas, maar ook herbruikt of oud glas kan gebruiken.

Je kan ze personaliseren metspeciaal voor jouw huwelijk ontworpen stickers,in de afmetingen en de vorm die jij wilt. Denk bijvoorbeeld aan een houten kist met glazen flessen limonade en gepersonaliseerde stickers met jullie namen of illustraties in verband met jullie huwelijksfeest. Een manier om je gasten op een originele en verfrissende manier welkom te heten.

2. Buttons voor huwelijksfeesten, de laatste mode.

Huwelijk en mode: ze gaan hand in hand. Daaromdit stercadeautje: gepersonaliseerde buttons. Buttons zijn altijd in de mode geweest, maar nu zijn ze dat ook voor huwelijksfeesten. Ze bieden zo veel mogelijkheden dat we enkele duizenden extra posts nodig hebben om ze al de ruimte te geven die ze verdienen. Maar¿waarom hebben ze zoveel succes? Het antwoord is eenvoudig: mensen vinden ze leuk, heel leuk.

Buttons in alle afmetingen, vormen en afwerkingen die je kan personaliseren voor elke gast. Ontwerp volledig gepersonaliseerde uitnodigingen met een collectie buttons met jullie namen, de datum van jullie grote dag, een leuke foto en enkele aanwijzingen over hoe jullie huwelijksfeest zal zijn. Buttons in jullie eigen, persoonlijke stijl, rock-buttons, romantische buttons,vintage-buttons, vergulde buttonsluxury-style-buttonsof buttons met gewaagde en originele ontwerpen. Buttons zijn heel makkelijk te ontwerpen. We helpen je bovendien met een specifieke website waar je afbeeldingen en illustraties kan uploaden, kleur kan aanbrengen en tekst kan toevoegen, alles zoals jij het wilt.

Je kan het resultaat bekijken voordat je tot de bestelling overgaat en zo veel verschillende modellen ontwerpen als je wilt, allemaal tegen dezelfde prijs. Want een bijkomend voordeel is dat buttons goedkoop zijn.


3. Ontwerp een logo voor je huwelijksfeest.

Een afbeelding zegt soms meer dan duizend woorden, maar niet meer dan deze twee:Ja, ik wil. Ons team vantrendwatchers weet het zeker: ontwerp je eigen logo voor je huwelijksfeest. Een uniek element dat je de mogelijkheid biedt elk detail te personaliseren en van de decoratie en de stijl van je huwelijk een samenhangend geheel te maken.

Je kan je logo gebruiken op de uitnodigingen, de blog, je sociale media, je e-mails, je bruidslijst, de decoratie, het feest en de cadeaus voor de genodigden. Je kan jullie logo aanbrengen op elk detail: uitnodigingen, buttons voor het huwelijksfeest, stickers, magneten, enveloppen.4. Een huwelijk is een feest.

original wedding phrase statements favours


Een huwelijk is op de eerste plaats een feest en op een feest willen mensen genieten. Op zo een dag komen mensen uit heel verschillende werelden samen. Collega's, familie uit de andere hoek van het land, je vrienden van de universiteit en zijn voetbalmaten.

Het is ín is te helpen het ijs te breken tussen de genodigden met kleine details die het makkelijker maken om een gesprek aan te knopen zodat iedereen van het feest kan genieten. Onthoud deze, heel leuk en het werkt:Buttons met originele teksten.

5. Themed weddings.

wedding trends

Reportage: Huffingtonpost Photo: Cacá Santoro Photography

Ben jij fan van de serie? Houd je van film? Is dit een huwelijk of een sprookje? Inderdaad, de star-wars-huwelijken zijn ín, jouw stijl is het beste argument om je bruiloft aan te kleden en de volledige decoratie en alle details vorm te geven. Bedenk iets origineels en je zal de goede keuze maken: gasten en bruidspaar als superhelden. Je bent getrouwd met Batman! Hier vind je een goed geek-huwelijk in StarWars-stijl. Als je jullie passies in slechts enkele details wilt weergeven, heb je hier onze post over Hoe maak je van je huwelijksfeest een sprookje.

Dit zijn onze 5 trends voor 2015 voor je huwelijksfeest. Nu is het onze beurt, wij helpen je en wensen je heel veel geluk. May the force be with you! ;)