Bristol Beer Week legt uit waarom ze voor Camaloon kozen

/ federico

Wat is de Bristol Beer Week en wanneer zal het plaatsvinden?

Bristol Beer Week is een jaarlijks evenement waar de locale onafhankelijke brouwerijen, centraal staan. Dit jaar zal het doorgaan van 14 tot 21 Oktober. Je komt alles te weten van wat er zich zal afspelen op dit event, op www.bristolbeerweek.com

Voor deze editie heeft Bristol Beer Week een aantal producten gepersonaliseerd bij Camaloon. Kan je ons vertellen voor welke producten je hebt gekozen?

We hebben voor de magnetische bieropeners, de ronde buttons en 2 ronde sticker sets gekozen. Op deze producten komt ons logo het best tot zijn recht. Ons logo is cirkelvormig met een tekening van de allombekende Bristol 'Clifton Suspension Bridge' erop.

Gepersonaliseerde magneten maken

Hoe zal je je gepersonaliseerde producten gebruiken?

We zullen ze gebruiken als een mix van beloningen voor onze fundraise campagne die we hebben gehouden om onze tentoonstelling in de Christmas Steps Gallery in Bristol te financieren, als merchandise en als reclame voor- en tijdens de Bristol Beer Week.

Wat vindt u het leukst aan onze producten?

Het eenvoudig ontwerpen, de snelle productie en levering, en de zeer competitieve prijzen die we voorgeschoteld kregen, waren super. Omdat we geen permanente designer hebben, was het belangrijk dat we ons eigen design op een eenvoudige manier konden aanpassen aan verschillende producten, groottes... zonder een bijzondere kennis hierover te hebben. Er zijn enkele bedrijven die deze service aanbieden, maar we vonden die van Camaloon het meest gebruiksvriendelijk. De competitieve prijs was ook zeer belangrijk aangezien we een beperkt budget hebben voor merchandising. We hebben dit ook last-minute besteld, dus de snelle productie en levering verraste ons enorm en kwam ons zeer goed uit. Camaloon is een echte aanrader!

Ontdek deze producten