KIKK Festival 2014: Kom naar Namur 6 en 7 november!

/ fenneke

Badges for KIKK Festival

Gepland voor de komende 6 & 7 november zal dit de 4e editie van het festival zijn. Het internationale festival zal plaatsvinden in Namur (België) en wordt 2 dagen lang hét referentiepunt voor digitale en creatieve culturen, een blik op de toekomst door middel van creativiteit en technologie.

We houden ervan om constant in contact te blijven met vernieuwers, ontwerpers en kunstenaars. Daarom hebben we voor de gelegenheid buttons en stickers gemaakt met het thema van deze editie "The State of Play".

The State of Play

Maar dit is niet de eerste keer dat Camaloon samenwerkt met het KIKK Festival. Ook vorig jaar hebben we genoten van dit grote Festival.

23 conferenties, 10 workshops, 8 tentoonstellingen en 3 concerten: twee volle dagen van creatieve projecten, experimenten en ideeën samengesteld door exclusieve hoofdrolspelers zoals Stuart Wood, Zach Lieberman, Julien Vallée / Eve Duhamel & Casey Neistat (die we al kenden van het OFFF Festival in mei).

Tijdens deze editie, is er ook een KIKK Market, een showcase om creatieve en innovatieve projecten te ontdekken.

Wil je meer informatie ontvangen over het KIKK Festival dan kun je een kijkje nemen op hun website.

We vinden het geweldig om dit jaar weer een bijdrage te leveren aan de laatste movers en shakers in de wereld van design en digitale kunst.

Poster KIKK Festival