De betekenis van vormen

Vormen hebben een universele betekenis. Maar no worries, we hebben het niet over je fysieke shape! Geen dus het is niet nodig om je meteen aan te melden voor die CrossFit training waar iedereen het over heeft.

Die rechte lijnen, bochten, solide ondergronden of zachte ontwerpen die je in alledaagse voorwerpen kunt vinden hebben een diepere betekenis die betrekking heeft op verschillende emoties en aspecten van het leven.

Bij het kiezen tussen vormen communiceer je iets specifieks. Hieronder de betekenis van de vormen:

ROND_ Cirkels staan voor het oneindige, want ze hebben geen begin of einde. Het creëren van een cirkel van onderbroken energie. Terwijl ze de beweging vertegenwoordigen, vormen ze ook voor de perfecte bescherming zonder scherpe randen en alleen comfortzones.

VIERKANT_ Is stabiel en stabiel, het spreekt over eerlijkheid. Zijn regelmatige vorm communiceert gemoedsrust. Aangezien elke kant even lang is vertegenwoordigt het gelijkheid.

RECHTHOEKIG_Een solide vorm met een sterke, stevige basis die zorgt voor een veilige ruimte. Rechthoeken staan voor rationaliteit en stabiliteit.

OVAAL_Gebogen vormen, bijvoorbeeld ovale, zijn gulle vormen die spreken over plezier en ritme. Door de zachte lijnen staat ovaal voor beweging en geluk.

Zo, nu je meer weet over vormen kun je ze proberen met je eigen tekst of foto's op verschillende formaten en meteen zien hoe je perceptie van hen verandert basis van de vorm.

Probeer het op buttons

Probeer het op stickers

Probeer het op magneten


/ fenneke
FAQ