Avontuurlijke designs: dit is Leah Flores

Leah Flores

Ze vangt je aandacht met haar fotos en steelt je hart met haar quotes.

Dit is Leah Flores, de kunstenares achter avontuurlijke designs.

Vertel ons waar je van houd in 2 lijnen (kleuren, songs, films, eten…)

Ik ben graag buiten, vooral als het regent.

I heard that the rain in Spain stays mainly in the plain! (Muzikale humor, sorry)

Vertel ons iets over het begin van je carriére

Het eerste kunstwerk van mij dat ooit gepubliceerd is heb ik getekent toen ik nog een klein kind was. Ik had een Corythosaurus getekend! Het werd gepubliceerd in de 'Dino Times' een krant gemaakt voor de release van Jurassic Park!

Waar komt je passie voor kunst vandaan?

Het is heel simpel. Het is leuk! Ik hou van ontwerpen en het bedenken van ideeën

Als je naar je geboorteplaats terugkeert wat zoek je dan op?

Ik woon eigenlijk niet ver van waar ik geboren ben. de hele Pacific Northwest is mijn thuis.

Waar vindt je je inspiratie?

Ik vind inspiratie vooral in de natuur en literatuur.

Wie is je favoriete artiest? Beroemd of niet.

Ik hou van zoveel kunstenaars! Ik doe illustratie en fotografie dus er zijn tal van geweldige kunstenaars / fotografen die ik volg ... Joel Robison, Shane Black, Ruben Ireland, Kris Tate, Gemma Correll, Sandra Dieckmann, Terry & Eric Fan, Jamie Mitchell, Kevin Russ ... en dat zijn er maar een paar!

Hoe begin je te creëren en waar?

Ik maak alle foto's die ik voor mijn designs gebruik zelf. Ze zijn opnames van I take all of my own photographs that I use in my art. Ze zijn geschoten op wandelingen, reizen en avonturen over de hele wereld! Ik schrijf ook quotes en grebruik hiervoor potloden, stiften, aquarellen of een digitale tablet. Daarna combineer alle elementen in Photoshop in mijn home office!

Deep blue artistic case for iPhone 5 by Leah Flores

Hoe zou je je werk omschrijven?

Fun en avontuurlijk

Wat vindt je van muurstickers??

Ik vind ze geweldig! Vooral voor mensen die in appartementen wonen (zoals ik) en daarom geen blijvende schilderijen of behang kunnen ophangen!

¿Twitter of Facebook?

Facebook. Twitter is gecreëerd toen ik studeerde en ik was te druk om het te gebruiken!

Wat zou je tegen je klanten die zelf kunstwerken willen maken?

Wees jezelf! Kopieer geen kunst waarvan je denkt dat het succesvol zal zijn. Wees moedig en plaats je eigen stempel op de wereld!

Een laatste commentaar?

Wombats zijn de meest wonderlijke wezens in het universum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neem een kijkje in haar galerie en ontdek alle avontuurlijke ontwerpen voor de beste kwaliteit producten.

T-shirts,cases, skins, stickers en veel meer staan klaar zodat jij ook je avontuurlijke kant kunt verspreiden!