Universele gids om je producten te personaliseren

/ federico

Ontwerp je eigen producten rechtstreeks op onze website met de online ontwerptool. Vorm al je ideeën om tot buttons, magneten, stickers, T-shirts, hoesjes voor de mobiele telefoon of een van onze andere producten. Je zult zien dat het heel gemakkelijk is. Kies een product, het formaat, de hoeveelheid en voeg je ontwerpen toe!

Personaliseer in drie stappen: 1. Upload je favoriete foto's, logo, ontwerpen of illustraties (.jpeg of .png). 2. Kies een achtergrondkleur uit ons gamma. 3. Voeg berichten, leuke zinnen of pictogrammen met originele vormen toe.

Controleer wat je hebt via een voorbeeldweergave. In enkele minuten tijd heb je een door jou gemaakt uniek product. Ben je klaar om te beginnen ontwerpen? Hier volgen enkele trucs om je te helpen:

Hoeveel producten wil je? Kies je gepersonaliseerde hoeveelheid! Kies de optie "andere hoeveelheid" en voer het aantal producten dat je wenst in, niet meer en niet minder.

Creëer zo veel verschillende modellen als je wil! Eenzelfde product met verschillende ontwerpen, je hoeft alleen het ontwerp toe te voegen, een voorbeeld te bekijken en het te bewaren. Voeg na afloop meer ontwerpen van hetzelfde product toe, zo veel je wil en voor dezelfde prijs.

Hoe een ontwerp kopiëren? Heel gemakkelijk. Je hoeft alleen te klikken op het pictogram "ontwerp kopiëren" dat bovenaan je ontwerp verschijnt. Dan kun je het bewerken en personaliseren. Geniet van de kopie!

Hoe meer dan een afbeelding uploaden voor hetzelfde product? Om meer dan een afbeelding voor eenzelfde product te uploaden, hoef je enkel op "afbeelding uploaden" te klikken en de afbeelding aan je product toe te voegen. Herhaal dit voor elke nieuwe afbeelding die je wil toevoegen.

Kan ik de leveringsdatum van mijn bestelling wijzigen? Om de leveringsdatum van je bestelling te wijzigen, ga je naar je winkelwagen en bewerk je de verzendingsgegevens.

Zet al je ideeën om in unieke producten. Jij hebt het in je, wij maken het je alleen maar heel gemakkelijk zodat je van het creëren kan genieten.