Micro interview met Paula García

Stel jezelf voor in 2 regels

Hallo! Mijn naam is Paula Garcia uit Almeria, Spanje. Ik ben grafisch designer en illustrator.

Vertel ons iets meer over jezelf. Wat vind je leuk? (een kleur, een lied, een film, eten ...)

Wat betreft muziek, ik hou echt van heavy metal. Ik geniet ook tv-programma's, films en videogames. 90% van mijn garderobe is zwart. Ik kan niet zomaar een favoriete gerecht kiezen ... de canellonni van moeder en mijn schoonmoeders pizza : P

Hoe is je passie voor kunst ontstaan?

Ik begon met tekenen toen ik een klein kind en ben nooit meer opgehouden, ik weet eigenlijk niet waarom. Mijn moeder schreef me in voor schilderles en ik deed mee aan alle tekenwedstrijden die mijn school organizeerde.

Stel jezelf een vraag en beantwoord het.

Spaanse aardappeltomelet. Met of zonder ui? ZONDER.

Is er een Camaloon artiest die je bewondert?

Ja. Ik volg al geruime tijd jotaka en Louis Roskosch. Ik hou van hun werk. Ik bewonder ook Ana Seixas.

Hoe zou je je stijl omschrijven?

Ik denk dat dit een van de moeilijkste vragen die iemand een artiest kan stellen is, haha. Ik denk dat ik de neiging heb om alles zo veel als ik kan te vereenvoudigen en ik probeer de kleuren een passende plek te geven.

Wie is je favoriete kunstenaar? - Beroemd of niet.

Het is echt moeilijk om er een te kiezen en soms heb ik het geluk om nieuwe kunstenaars te ontdekken via social media kanalen. Maar ik heb zonder twijfel een crush op Louis Roskosch's werk. : P

Vertel ons over je kunstwerken voor Camaloon.

Iedereen die mijn Shop bezoekt zal merken dat ik vooral populaire onderwerpen teken: beroemde tv series en film illustraties

Hoe voelde je je na afloop van Breaking Bad?

Tegelijkertijd goed en slecht, haha. Het is altijd triest als een tv-programma waar je verslaafd aan bent aan afloopt, maar het is waar dat het geen zin zou hebben gehad als het langer duurde. En waarom denk ik dat het eindigde met een perfecte timing.

We zouden graag een anekdote van je horen!

Mijn laptop werkt al een tijdje niet zo goed en de batterij bijna leeg is wordt er geen waarschuwing getoond. Meer dan eens ben ik begonnen met tekenen zonder het bestand op te slaan en vervolgens crashte mijn laptop. Dan zat ik twee minuten te staren naar een zwart scherm. Ik denk dat ik het nooit zal leren! : P

Hoe zou je Camaloon definiëren?

Een platform dat kunstenaar ondersteunt en een andere benadering van de dagelijkse producten bied.

Laatste commentaar?

Bedankt voor de gelegenheid om meer over mezelf te vertellen zodat mensen me een een beetje beter kennen! :)

-----------------------

Neem een kijkje in Paula's Shop hier!


/ fenneke
FAQ