Wij presenteren de Camaloon Cases voor smartphones en tablets!

/ fenneke

Camaloon's custom Cases

Hard shell of flexibel, met glanzende of matte afwerking: eindelijk zijn de custom cases voor smartphone en tablets beschikbaar bij Camaloon!

Waarom cases?

1: Bescherming

We weten allemaal hoe kwetsbaar onze smartphones en tablets zijn. Je hart staat stil elke keer als we onze telefoon laten vallen. We checken metteen of er krassen te zien zijn, of nog erger - het is kapot. Om dit te voorkomen beschermen Camaloon cases je device tegen alle gevaren uit de omgeving!

Camaloon's custom cases

2: Esthetiek

Nu je weet dat je device bescherm kan worden, is het tijd om het te personaliseren! Zoals andere producten van Camaloon zijn de cases geheel aanpasbaar en maken het mogelijk een uniek, exclusief design met een foto of tekst toe te voegen aan je telefoon. De kleuren zijn stralender dan ooit door onze nieuwe printtechniek (3D-sublimatie genaamd).

Camaloon's custom cases

3: Kwaliteit

Als je Camaloon al kent dan weet je natuurlijk hoe belangrijk de kwaliteit van de producten voor ons is! En we zeggen het nogmaals, kwaliteit is ons leitmotiv! Het maakt niet uit of je hard shell (gemaakt van Polycarbonaat - PC) of het flexibele model (gemaakt van Thermoplastisch polyurethaan - TPU) kiest, we hebben een duurzaam materiaal gekozen die zeer geschikt is voor de 3D printtechniek.

Camaloon's custom cases

Laten we een kijkje nemen op de modellen!

Bij Camaloon kun je je smartphone of tablet case aanpassen. Je kunt kiezen tussen hard shell of flexibele cases voor iPhone 4/s en 5/5s en voor Samsung Galaxy S4/S5

En dat is niet alles! Als je in het bezit bent van een iPad dan heb je geluk want we beschikken ook over cases voor iPad mini, iPad 2/3/4 en iPad Air.

Bekijk alle cases hier.

En last but not least: we hebben de eerste designs voor cases ontworpen door onze artiesten! Ontdek ze in onze SHOP. Blijf alert want we voegen steeds weer nieuwe toe!

Camaloon's Shop Cases