OFFF 2014: Omringd door design

/ fenneke

inspire offf.jpg

Net als vorig jaar, namen we deel aan het OFFF Festival en we waren wederom onder de indruk van dit evenement!

Het OFFF Festival werd geboren als een kleine bijeenkomst meer dan 10 jaar geleden als een post-digital culture festival, vandaag is het een referentie voor mensen die houden van kunst en hedendaags design en degenen die op zoek zijn naar een manier om te zich te ontwikkelen en laten inspireren in hun dagelijks werk.

Met deze baanbrekende en creatieve achtergrond besloten wij er helemaal voor te gaan door een speciale stand te bouwen, de Be Noticed Corner, waar iedereen de design atmosfeer kon inademen door alle artiesten de kans te geven bij te dragen aan de uitstraling van de stand. Dit gaf het publiek een manier om te communiceren met ons product en Camaloon te leren kennen.

Hoe zag de Be Noticed Corner eruit?

Na de bouw van een rigide structuur werden de muren nauwkeurig bedekt door ons vinyl krijtbord om zo een oppervlak te creëren waar kunstenaars hun creatieve konden uiten. Een ruimte voor inspiratie!

disegnlavagna.jpg

Atiesten als Yuko Shimizu, Aaron Koblin, Casey Neistat, Ash Thorp, Joshua Davis, Stephan Walter en Oliver Jeffers namen deel aan de design marathon bij de Camaloon stand.

Je kunt hun bijdrage aan de Be Noticed Corner zien in deze video:

Wat is het idee achter de Be Noticed Corner?

Elke dag is Camaloon in zeer nauw contact met kunstenaars uit de hele wereld door middel van het online platform. We geven kunstenaars de kans hun designs toe te passen op custom producten.

Daarom creëerden we de Be Noticed Corner, een aanpasbare stand als de hoogste uitdrukking van design toegepast op een onberispelijk support.

Yuko Shimizu.jpg

We willen iedereen bedanken voor hun deelname aan deze ervaring. Als je deel wilt uitmaken van onze kunstenaars community kijken we uit naar je e-mail! Stuur het naar discover@camaloon.com