Skins Galerij: Nieuwe producten!

Sinds een jaar staan de mobiele telefoons niet meer in het middelpunt van de Tech-koorts. Andere apparaten hebben hun plaats ingenomen, zoals iPads, tablets... En het is heel snel gegaan.

Je bent dol op jouw smartphone, maar je ziet zoveel telefoons van anderen die er precies hetzelfde uitzien als de jouwe. Saai, toch?

Er zijn allerlei manieren om in je mobiele telefoon aan te passen, maar Camaloon wil je de manier aanbieden waar wij van houden: Custom skins! Als je huisdier kleding kun dragen, waarom zou je je telefoon niet kunnen aankleden?

Skins zijn de meest originele manier om je apparaat te pumpen en er iets heel unieks van te maken.

Smartphone feest!

Camaloon biedt nu ook designs templates aan voor mobiele telefoons als de Nexus 5 en Nokia Lumia 520, die waren er al voori Phone 4/4s en iPhone 5

Je Nexus 5 of Nokia Lumia personalizeren is een goede manier om jezelf creatief te uiten zonder een woord te zeggen. Customising you Nexus 5 or Nokia Lumia is a good approach to express yourself without saying a word. Laat de uitdrukking "een foto zegt meer dan duizend woorden" weer terugkomen door je custom skins.

Je iPad kan cooler uitzien met een custom skin!

De legende vertelt dat geen grote fantasie, noch een veel geld nodig hebt om je iPad te veranderen in het meest unieke apparaat in deze wereld. Weg met die belachelijke covers kun je overal ziet en start je custom skin-revolutie!

De iPad mini 1/2 en de iPad Air skins zijn de nieuwe producten van de Camaloon Galerij, die er al waren voor iPad 2/3/4.

Als jij een van de eerste Mac Mini kopers was, is het nu is jouw tijd om het te veranderen in iets bijzonders!

Maar je kunt ook rekenen op zijn broers en zussen, MacBook Pro 13 en MacBooks Air 11 en 13.

En wat gebeurd er als je toe bent aan iets nieuws?

Elke custom skin die we produceren is gemaakt van het best beschikbare vinyl dat een lange termijn levensduur heeft. Maar je kunt het ook weer verwijderen wanneer je maar wilt zonder sporen achter te laten op je apparaat.

Probeer het en creër je eigen skin! Het leven is te kort om je te vervelen met saaie apparaten. Vind je niet?!