FAQ

Teamwork: hoe de teamgeest te versterken?


Thinking With You biedt een adviesdienst voor bedrijven die hun businessmodel en bedrijfscultuur willen veranderen. Om een nieuw werkmodel te implementeren, maakt Thinking With You gebruik van tools zoals Scrum of Kanban, die een visuele benadering hebben die klanten helpt zich snel te richten op de veranderingen en verbeteringen die ze willen bereiken. Om haar klanten te ondersteunen en een synergie van dichtbij tot stand te brengen, besloot het Thinking With You team om Camaloon op te roepen om gepersonaliseerde merchandising artikelen te creëren met hun eigen logo, om deze te distribueren naar zakelijke klanten. Het bedrijf wist het samenhorigheidsgevoel, één van haar kernwaarden, te versterken door gepersonaliseerde notebooks te maken met hun eigen logo: perfect voor zowel klanten als medewerkers.

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde notitieboekjes?

Dankzij het A5-formaat en het lage gewicht, zijn gepersonaliseerde notebooks gemakkelijk mee te nemen en onmisbaar in het dagelijks leven, vooral voor mensen zoals het Thinking With You team die persoonlijke notities, tekeningen en schetsen gebruiken in hun communicatie. Schrijfwaren behoren tot de populairste maatwerkproducten. Bedrijven kunnen ze aanbieden aan hun medewerkers om hen te helpen de teamgeest te versterken, merkidentiteit en trots te creëren.

Maak uw notitieboekjes


/ federico
Camaloon gebruikt cookies om je browse ervaring op onze site te verbeteren. Meer informatie door het lezen van onze cookiebeleid. Door op de site te blijven browsen bevestig je dat je het begrijpt en accoord gaat. We stellen het op prijs!