Buttons — Camaloon

Buttons

Buttons maken

Eenvoudig en snel gepersonaliseerde buttons maken, met je eigen foto's, logo of ontwerp. Selecteer de vorm, de grootte, en begin met ontwerpen!
Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer je ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren je ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren je ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies onze Expressdienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Bepaal zelf hoe de buttons eruit zien

Ontdek alle functies om gemakkelijk je buttons aan te passen.
Ontdek onze afwerkingen — Camaloon

Ontdek onze afwerkingen

Geef ze je persoonlijke touch, met de meest creatieve afwerkingen: glanzend of mat, verguld of metallic. Wil je dat de buttons licht geven in het donker? Werk ze dan af met een glow-in-the-dark achtergrond. Jij kiest!

Eenvoudig te personaliseren — Camaloon

Eenvoudig te personaliseren

Upload je foto's, logo en ontwerpen met onze geïntegreerde designtool. Probeer onze thematische iconen om je buttons te versieren. Voeg tekst toe met de meest populaire lettertypes. Maak de buttons die jij wilt!

Klanten die ons vertrouwen:
PortAventura
Celio
Carrefour
Panini Comics

Erg bijzondere buttons voor al je evenementen

Personaliseer buttons voor alle gelegenheden. Verras iedereen met dit uniek detail.

Gepersonaliseerde buttons zijn een geweldig idee. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid: verjaardagen, communies, geboortes, bruiloften, bedrijfsevents, een congres... Het meest originele detail om meer pit te geven aan al je evenementen en de meest effectieve oplossing om je bedrijf een boost te geven. De visibiliteit gaat omhoog, er wordt nagepraat over jouw evenement met deze originele buttons, een leuk souvenir... Ontdek hoe eenvoudig en leuk het is om je gepersonaliseerde buttons bij Camaloon te maken. Alle vormen, maten, kleuren en eindeloze mogelijkheden, Buttons bestellen doe je in no time! Kies een model, de juiste grootte en kleur, laat je creativiteit werken en ontwerp iets uniek, kies je hoeveelheden en plaats je bestelling. Zo eenvoudig is het. Zijn het nu ronde, ovale, horizontale of verticale buttons, zijn ze glanzend of mat, hebben ze een metallic of gouden afwerking, of moeten ze licht geven in het donker? Niets is onmogelijk. Buttons bestellen kan al in enkele klikken. Begin met buttons maken door op een van de vormen te klikken.