FAQ
Verjaardagsbuttons — Camaloon

Verjaardagsbuttons

Personalizeer buttons voor je verjaardag

Maak op een eenvoudige manier je buttons, gepersonaliseerd voor je verjaardag, feesten en vieringen. Vermaak je terwijl je eenvoudig te werk gaat. Kies je buttons:
Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Originele buttons

Personaliseer je buttons zoals je wilt, je hebt een groot aantal mogelijkheden.
Alle afwerkingen — Camaloon

Alle afwerkingen

Bij Camaloon kan je kiezen tussen goudkleurige, metallic, matte, lichte of zelfs verlichte buttons. De leukste manier om iemand een fijne verjaardag te wensen!

Gefeliciteerd met je verjaardag — Camaloon

Gefeliciteerd met je verjaardag

In onze designtool vind je kaarsen, taarten, slingers, ballonnen en nog veel meer. Gebruik onze pictogrammen en sjablonen om gemakkelijk je buttons voor verjaardagen, feestdagen en bijzondere feesten te ontwerpen.

Verjaardagscadeaus

Maak van kleine details onvergetelijke herinneringen.
Mijn beste feest — Camaloon

Mijn beste feest

"Ik gebruikte de sjablonen voor het personaliseren van mijn verjaardagsbuttons. Het ging snel en eenvoudig en het resultaat was super origineel."

Goudkleurige uitnodigingen — Camaloon

Goudkleurige uitnodigingen

"Ik creëerde goudkleurige buttons voor mijn feestje. Een elegant en origineel detail om mijn vrienden uit te nodigen."

Betrouwbare verzending — Camaloon

Betrouwbare verzending

"Ik had mijn buttons snel in huis met de expressverzending."

Vier je meest originele verjaardag met gepersonaliseerde buttons. Maak je verjaardagsbuttons met de namen van je gasten of met grappige spreuken die je feestje opleuken. Upload je foto's met Facebook of Instagram. Je beste selfies met je vrienden kunnen ook het beste ontwerp zijn. Je kan ook voor je verjaardagsbuttons gebruik maken van onze iconen en sjablonen voor speciale gelegenheden. Je zal alles wat je nodig hebt vinden zoals kaarsen, ballonnen, cakes en veel ornamenten die je kan aanpassen om je buttons te versieren. Schrijf grappige zinnen, namen en de datum met moderne lettertypes. "Gefeliciteerd met je verjaardag", "Ik ben een jaar jonger", "Dit jaar zal fantastisch zijn", "Ik ben een jaar jonger geworden", "Altijd samen", dit zijn enkele zinnen die je kunnen inspireren. Bij Camaloon is het zeer eenvoudig om je verjaardagsbuttons te personaliseren en je hebt duizenden mogelijkheden. Buttons kan je beschouwen als een uniek detail dat je vrienden te gek zullen vinden aangezien ze er een unieke herinnering op na zullen houden. Geef een persoonlijke touch aan je feesten en speciale vieringen. Koop je verjaardagsbuttons snel en eenvoudig op onze website. Mis onze supersnelle express service niet zodat je je gepersonaliseerde buttons in een recordtijd in huis hebt. Vier je meest bijzondere verjaardag. Geniet ervan om het allerleukste feest te organiseren dat iedereen zich zal herinneren. Thematische, klassieke, moderne, eenvoudige of grote feesten met vrienden of familie, noem maar op, het is jouw dag, dus jij kiest. Ontdek alles wat je kan doen bij Camaloon en begin nu met het personaliseren van je buttons!