Creatieve stijlen & effecten

De creatieve afwerkingen geven je ontwerp een extra persoonlijke toets en stijl. Je kunt kiezen tussen een glanzende afwerking en de afwerking die onze klanten verkiezen: de matte afwerking, die je gepersonaliseerde producten een gevoel van maximale kwaliteit geeft.

Je kunt ook je koelkastmagneten, buttons en spiegels personaliseren met deze verrassende afwerkingen: metaal, verguld maar ook lichtgevend om in het duister licht te geven. Dit zijn alle mogelijkheden. Kies wat je het liefste hebt en het beste bij je ontwerp past:

Glanzend

Glans is de klassieke button afwerking. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier, dat vervolgens wordt gelamineerd met glanzend laminaat, hetgeen een zeer fraai glimmend effect heeft.

Matte

Matte is de standaard afwerking voor buttons en magneten. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier dat vervolgens wordt gelamineerd met een mat laminaat om het een kenmerkend niet-glansend uiterlijk te geven.

Metaal-achtig

Metallic

Om een metallic effect te verkrijgen, wordt je ontwerp gedrukt op transparant polyester, zodat eventuele onbedrukte gebieden (wit in je ontwerp) de metalen basis laten zien.

Goud

Gold

Om een gouden effect te verkrijgen, wordt je ontwerp gedruk op transparant polyester, zodat eventuele onbedrukte gebieden (wit in je ontwerp) de gouden achtergrond laten zien.

Lichtgevend

Luminescent

Om een glow-in-the-dark effect te verkrijgen, wordt je ontwerp gedruk op helder polyester, zodat eventuele onbedrukte gebieden (wit in je ontwerp) doorkijken op de lichtgevende achtergrond.