Hoe te ontwerpen?

1) Gebruik het Atelier

Ontwerp je buttons, magneten en stickers eenvoudig, zonder software te installeren.

Je kunt gemakkelijk een afbeelding, teksten en iconen toevoegen en snel een mooi ontwerp maken. Je komt automatisch langs het atelier tijdens het bestelproces en je kunt zo veel ontwerpen toevoegen als je wilt. Het Atelier accepteert JPG en PNG bestanden.

2) Gebruik je eigen software

Als programma's zoals Photoshop je niet afschrikken, lees verder:

  • Templates: Je kunt gebruik maken van de Templates die we voor je hebben gemaakt . Download de bestanden en begin met ontwerpen.Vergeet niet de hulplijnen te wissen voordat je je ontwerp opslaat.
  • Bestand formaat: Wij accepteren PNG en JPG bestanden. Deze bestandformaten maken het mogelijk een preview van je werk te bekijken in ons Atelier wanneer je je bestelling plaatst.
  • Kleurschema: Wij werken alleen met CMYK-kleurmodus . Om correcte afdrukken in kleur te garanderen, moeten je bestanden in deze kleur modus en in het kleur profiel Coated FOGRA39 staan. Bestanden in RGB-kleurmodus zullen worden omgezet naar CMYK, wat kan resulteren in iets andere kleuren dan verwacht. We werken niet rechtstreeks met PANTONE-kleuren. Gebruik in elk geval een CMYK equivalent.