Kerstmisaanbiedingen en de populairste geschenken — Camaloon

Kerstmisaanbiedingen en de populairste geschenken

Kerstmisaanbiedingen om je geschenken te kunnen plannen

Origineel zijn is gemakkelijk. Profiteer van onze kerstpromoties en creëer gepersonaliseerde geschenken met je beste afbeeldingen.
Muurkalender met foto ❄ 3 x 1 — Camaloon

Muurkalender met foto ❄ 3 x 1

Inspireer en deel unieke momenten met uw geliefden. Gebruik de code CALENDAR3X1 en maak 3 kalenders voor slechts 20,00 € (inclusief BTW).

Mokken ❄ 2e tot 50 % korting — Camaloon

Mokken ❄ 2e tot 50 % korting

Maak er twee om een herinnering te delen. Gebruik de code MY2MUGS en bespaar door twee mokken cadeau te geven.

Personaliseren is eenvoudig — Camaloon

Personaliseren is eenvoudig

Upload je afbeeldingen online en bekijk hoe je geschenken eruit zullen zien.

Kwaliteitsgeschenken — Camaloon

Kwaliteitsgeschenken

Materialen van topkwaliteit en afdrukken voor blijvende herinneringen.

Expressverzending — Camaloon

Expressverzending

Kies deze optie en je last-minute cadeaus zullen op tijd aankomen om te verrassen.

Toon je talent i nje kerstgeschenken

T-shirts en tassen zijn je canvas: speel met je foto' s, schrijf een tekst, combineer kleuren.... Ontwerp te gekke cadeaus!

Koop je kerstgeschenken met de aanbiedingen van Camaloon

Ontwerp kleine geschenken met je foto's en maak er mooie kleinigheden van. Als je meerdere stuks van een artikel koopt zul je ook geld besparen.

Tussen de kerstaanbiedingen hebben gepersonaliseerde geschenken het grootste succes

Ze zijn geliefd want ze maken de artikelen, voorwerpen of kledingstukken van ons dagelijks leven tot iets bijzonders. Een beker met de eerste tekening die de kleine heeft gemaakt van het huis of een kalender met de beste foto's van de vakantie van vorig jaar maken van het alledaagse leven iets unieks.

Ontwerp gepersonaliseerde cadeaus met je foto' s

Je hebt zeker weten veel foto's van elke speciale gelegenheid die je ooit bij vrienden en familie hebt beleefd. Met Camaloon's online ontwerptool kun je ze uploaden en gemakkelijk bekijken hoe ze eruit zullen zien op T-shirts, magneten, tassen, enz. Voor elke afbeelding die je onvergetelijk wilt maken, heb je meerdere items, modellen en kleuren. Creëer nu je gepersonaliseerde geschenken!

Promotionele voorwaarden CALENDAR3X1 en MY2MUGS

Profiteer van de kerstpromoties om je gepersonaliseerde geschenken met grote kortingen te kopen. De kortingscode CALENDAR3X1 is geldig voor de aankoop van wandkalenders met foto, voor minimaal drie stuks. De kortingscode MY2MUGS is geldig voor de aankoop van 'Selectie' bekers': U krijgt 50% korting op de prijs van de tweede beker exclusief BTW. Beide aanbiedingen zijn geldig tot 31/12/2017. Verzendkosten zijn niet inbegrepen. Kerstpromoties zijn niet cumulatief met andere aanbiedingen.