Eenvoudig te maken — Camaloon

Eenvoudig te maken

Alles wat u nodig heeft om binnen enkele minuten uw gepersonaliseerde keycords te ontwerpen.

Snelle verzending — Camaloon

Snelle verzending

Met de express service, heeft u uw gepersonaliseerde keycords binnen recordtijd in huis.

Competitieve prijzen — Camaloon

Competitieve prijzen

Maak een grote impact met een minimale investering. De beste prijs voor het bedrukken van keycords

Maak gepersonaliseerde keycords voor al uw evenementen

Een ideaal item voor als u festivals organiseert of deelneemt aan beurzen!
Val op tijdens beurzen — Camaloon

Val op tijdens beurzen

Hoe uw merk zichtbaarder maken in een dag? Maak gepersonaliseerde keycords en verras uw klanten met een leuk extraatje. Wij bieden u twee modellen voor uw promotionele acties: Welk model kiest u?

Een multifunctioneel product — Camaloon

Een multifunctioneel product

Bedruk reclame lanyards voor uw festivals en conferenties. Ze kunnen dienen als badgehouders voor uw toeschouwers en bezoekers tijdens het gehele evenement, en ze kunnen vervolgens gebruikt worden als sleutelhangers.

Vervolledig uw gamma aan promotionele producten met deze keycords

Het is de moment: het evenement van het jaar nadert en je verzamelt de elementen om je heen om van deze dag een succes te maken. Je hebt de mensen die je zullen vergezellen ingelicht, contact opgenomen met een bedrijf om uw stand op te zetten, gedrukte brochures en gepersonaliseerde buttons en magneten, maar je voelt dat je iets mist om deze dag helemaal onvergetelijk te maken. Heb je nagedacht over het maken van aangepaste keycords? Zij vervolledigen uw gamma en kunnen het imago van uw bedrijf nog beter representeren. Ze zullen u toelaten om zichtbaar te zijn voor iedereen tijdens de duur van het evenement, aangezien ze kunnen worden gebruikt als badge houders, en kunnen worden gebruikt gedurende de rest van het jaar als sleutelhangers. Top zichtbaarheid voor uw merk dus!

Als u maximaal wilt investeren in dit belangrijke evenement, raden wij u aan eens te kijken naar het ultieme promotionele item: Bedrukte T-shirts . Door T-shirts te voorzien van uw bedrijfslogo, profiteert u van een enorme publiciteit. Uw kleding wordt het hele jaar door door gedragen door uw klanten, en uw logo zal nog nooit zo veel gezien zijn. Bestel uw T-shirts in bulk via onze T-shirt groothandel op onze website, en profiteer van nog scherpere prijzen. Zeefdruk T-shirts zijn de voordeligste T-shirts om in grote hoeveelheden te bedrukken.