Groothandel magneten — Camaloon

Groothandel magneten

Maak je gepersonaliseerde groothandel magneten

Magneten maken is zeer eenvoudig. Personaliseer je magneet met je foto's, logo, bedrijfsgegevens... Kies uit harde of flexibele magneten en start met ontwerpen.

Flexibele koelkastmagneten

Maak je eigen flexibele magneten. Kies de vorm:
Gepersonaliseerde magneten — Camaloon

Gepersonaliseerde magneten

Maak op een eenvoudige manier uw eigen gepersonaliseerde magneten. Kies een vorm en dikte, en start met ontwerpen.

Snelle productie en levering — Camaloon

Snelle productie en levering

Wilt u uw gepersonaliseerde groothandel magneten ontvangen in no time? Selecteer dan onze express-service en wij regelen de rest.

Aankopen in grote hoeveelheden — Camaloon

Aankopen in grote hoeveelheden

Hoe groter uw aankoop, hoe lager de prijs per stuk terwijl de kwaliteit hetzelfde blijft. Niets dan voordelen. Bestel online of vraag naar een offerte op maat.

Groothandel magneten op maat, zodat ze perfect passen bij uw merk

Onze koelkastmagneten zijn snel en eenvoudig te personaliseren. Kies een vorm en dikte, selecteer het aantal en start met ontwerpen. Gebruik onze online designtool om uw ontwerp te uploaden, of om er zelf een te maken. We beschikken over tal van templates en lettertypes, zodat u de groothandel magneten volledig naar uw hand kan zetten. Grote hoeveelheden zijn perfect voor reclame magneten. U kan uw merk in de kijker zetten, of uw adresgegevens op de magneten bedrukken, zodat klanten en belanghebbenden u steeds kunnen bereiken.

Meer dan enkel magneten

Heeft u naast magneten met logo ook al aan andere promotionele producten gedacht? Dan bent u bij Camaloon aan het juiste adres. Wij bieden tal van promotionele artikelen aan die u volledig zelf kan personaliseren. Denk maar aan notitieboekjes, stickers, T-shirts en truien, pennen, flesopeners... Kortom een hele waaier aan promotiematerialen. Wenst u graag meer info of hulp bij uw promotionele en marketing acties? Contacteer ons, en wij helpen u graag verder met persoonlijk advies en expertise.