Reclame magneten - Camaloon

Reclame magneten

Maak eigen magneten als reclame voor uw bedrijf

Magneten maken is zeer eenvoudig. Personaliseer je magneet met je bedrijfslogo of contactgegevens. Kies uit harde of flexibele magneten en start met ontwerpen.

Flexibele koelkastmagneten

Maak je eigen flexibele magneten. Kies de vorm:
Gepersonaliseerde reclame magneten - Camaloon

Gepersonaliseerde reclame magneten

We hebben verschillende modellen, maten en afwerkingen. Uw reclamemagneten zullen u voor elke gelegenheid van dienst zijn.

Magneten zo snel mogelijk nodig? - Camaloon

Magneten zo snel mogelijk nodig?

Kies voor onze Express Shipping Service en wij zorgen ervoor dat uw reclamemagneten in recordtijd aankomen.

Wij helpen en adviseren u - Camaloon

Wij helpen en adviseren u

Heeft u reclame magneten nodig en weet u niet waar u moet beginnen? Wij zijn hier om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Magneten als reclame campagne?

Inderdaad! Koelkastmagneten zijn perfect voor reclame doeleinden. Je kan er je bedrijfslogo of contactgegevens op bedrukken. Je klanten zullen de magneet ophangen aan hun koelkast, en zo blijf je constant fris in hun geheugen. Wanneer ze dan denken aan diensten of producten die u aanbiedt, komt uw bedrijf als eerste in hen naar boven. Magneten met logo zijn ook een leuk extratje om met klanten mee te geven, of om mee te pronken op beurzen en andere evenementen.

U kan de magneten reeds bestellen vanaf kleine oplages, maar Camaloon is gespecialliseerd in groothandel magneten. Dit wil zeggen dat de prijs per stuk aanzienlijk goedkoper is wanneer u grotere hoeveelheden bestelt, en dit zonder in te boeten op kwaliteit of service. Wenst u ook andere zaken die bij uw magneten passen? Dan bent u bij Camaloon aan het juiste adres. Wij bieden namelijk nog tal van andere personaliseerbare producten aan. Neem snel een kijke!