FAQ
Stevige magneten maken | Camaloon

Stevige magneten maken

Gepersonaliseerde button magneten

Stevige magneten met een stevige magnetische kracht. Hieronder vindt u de verschillende modellen die u bij ons kunt personaliseren. U kiest welke vorm het beste bij uw bedrijf en logo past.

Hoogste kwaliteit -  Camaloon

Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon

Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon

Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon

Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Hoe verkoopt u meer met gepersonaliseerde magneten?

Ontdek een betere manier om meer klanten te bereiken en hun verbondenheid te versterken. Rechtstreeks van de koelkastdeur tot de deur van uw bedrijf.

Klanten die ons vertrouwen:
PortAventura
Celio
Carrefour
Panini Comics

Uw stevige magneten aanvullen met andere producten?

Het bedrukken van button magneten is een leuke give-away die van alle tijden is. Naast deze stevige magneten kunt u bij Camaloon ook terecht voor het maken van magneten met andere eigenschappen. Daarbij moet u bijvoorbeeld denken aan flexibele en contour magneten in diverse soorten en maten.

Bij het verspreiden van uw give-aways wilt u dat uw bedrijf herkenbaar is. Bedrijfskleding is hier een uitstekende mogelijk voor. Wij bieden diverse kledingstukken die u kunt bedrukken, van sweatshirts tot T-shirts met uw logo. Zorg er daarom voor dat u klaar bent voor uw volgende evenement met de juiste kledingstukken.

Button magneten bestelt u heel eenvoudig

Het bestellen van ieder product op onze website is enorm simpel met behulp van onze online ontwerptool:

  1. Bepaal de vorm, grootte en dikte van uw magneten en geef de hoeveelheid aan. Hoe groter het aantal magneten, hoe lager de eenheidsprijs. Klik op 'Start met ontwerpen' om verder te gaan.

  2. Upload uw ontwerp en pas uw creaties aan het aangegeven ontwerpgebied aan. Klik op 'In winkelwagen' wanneer u tevreden bent met het resultaat dat u ziet in de online visualisatie.

  3. U kunt er voor kiezen om door te gaan met het ontwerpen van meer stevige magneten of andere items, bijvoorbeeld stickers, voordat u overgaat naar betalen. Ten slotte, als u eenmaal klaar bent met ontwerpen, wordt u gevraagd naar uw gegevens, de betalingsoptie en de verzendoptie.

Camaloon gebruikt cookies om je browse ervaring op onze site te verbeteren. Meer informatie door het lezen van onze cookiebeleid. Door op de site te blijven browsen bevestig je dat je het begrijpt en accoord gaat. We stellen het op prijs!