Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Vergezel je klanten tijdens al hun verplaatsingen met bedrukte drinkbekers to-go

Handig en trendy, drinkbekers to-go, laten je toe - net zoals met meeneemflessen - om uitzonderlijke zichtbaarheid te geven aan je bedrijf. Ze zijn ook ideaal voor herverkoop eens bedrukt met trendy motiefjes. Hun schitterende kleuren zetten je logo of ontwerp hoe dan ook in de kijker.

Onze modellen zijn gemaakt uit roestvrijstaal en hebben accenten in gekleurd kunststof, of in reliëf, wat hen een professionele, zelfs elegante look geeft. Drinkbekers travel zijn het ideale geschenk voor je werknemers. Je zal hun tevredenheid snel kunnen opmerken: ze kunnen hun drinkbeker onderweg meenemen, op het openbaar vervoer, in de auto, naar kantoor… en zo overal genieten van hun favoriete drankje. Deze bekers kunnen ze ook meenemen naar hun favoriete koffiebar om gevuld te worden met hun ochtendkoffie. Zo verminder je ook het gebruik van plastic of karton van de traditionele meeneembekers.

Modellen voor al je behoeftes

Je mokken en bidons ontwerpen kan aan een voordelige prijs als je kiest voor grotere volumes! Twijfel niet en bekijk zeker ons assortiment aan bedrukte mokken. Wij bieden je verschillende modellen aan zodat al je campagnes succesvol zullen zijn, of zodat je verschillende geliefde modellen kan aanbieden voor herverkoop. Keramische mokken, krijt mokken, metalen mokken, met details in silicone, en van verschillende inhouden: wij bieden je verschillende alternatieven aan zodat je zeker een product kan vinden dat het beste bij je past!