Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Bedruk keramische mokken voor een andere koffiepauze

Zet je ontwerp in de kijker met ons assortiment van keramische mokken, en wees aanwezig vanaf het ontwaken van je klanten, tijdens hun koffiepauzes en tot op elk uur van de dag! Gekleurde binnenkant, gekleurde buitenkant, mokken in keramiek en krijt mokken, emaille mokken en keramische bekers met siliconenband, mokken met een inhoud van 300, 350 of 310ml… Je hebt alle keus om je bedrukte mokken in keramiek te ontwerpen!

Maak indruk door je logo, slogan of ontwerp te laten drukken op onze keramische mokken uit de ´Selection´-serie. Deze bied je een groot afdrukgebied: perfect om je klanten te plezieren of om premium modellen aan te bieden voor herverkoop. Kies voor levendige kleuren om je logo nog meer te doen stralen in één of twee kleuren (zeefdruk) of kies voor sublimatie om een afdruk in full colour te verkrijgen. Je zal onder de indruk zijn van de kwaliteit van de afdruk die wij je bieden. Onze producten met jouw ontwerp zullen hét verschil maken in al je campagnes.

Gedaan met de plastic wegwerpcultuur : maak komaf met het gebruik van plastic drinkbekers en verminder het afvalmateriaal van je bedrijf door bedrukte keramische mokken of bedrukte thermosbekers in jouw kleuren aan te bieden.

Als je de perfecte combinatie wil maken, en nog meer miliieubewustzijn wil uitdragen, dan kan je ervoor kiezen om je mokken te complimenteren met bijpassende bedrukte bidons. Je werknemers of klanten zullen hun dorst altijd en overal kunnen lessen: tijdens vergaderingen of in de sportschool, onderweg of tijdens het eten!