FAQ
Reclame pennen | Camaloon

Reclame pennen

Gebruik pennen om uw merk te adverteren

Met deze promotionele pennen gaat uw imago snel van hand naar hand.


Kleur
Klanten die ons vertrouwen:
PortAventura
Celio
Carrefour
Panini Comics

Uw marketingcampagne met unieke reclame pennen

Bekijk de voordelen van promotie pennen

Meer publiek

Recente studies bevestigen het volgende: Reclamepennen worden gemiddeld 64 keer per maand gebruikt. Kunt u zich voorstellen hoeveel mensen het imago van uw merk zullen zien?

Langetermijnzicht

Slechts één keer gebruiken? Integendeel: Men gebruikt vaak een reclame pen gedurende 6 maanden. Met een artikel blijft uw merk lang meegaan.

Maak reclame met kleurrijke en voordelige pennen

Lage kosten voor uw bedrijf en hoge gebruikswaarde voor uw klanten

Minimale investering vanaf 50 stuks. | Camaloon

Minimale investering vanaf 50 stuks.

Wij bieden u reclame pennen aan als goedkope branding. Ontdek zelf de effectiviteit ervan met een kleine bestelling en u zult opnieuw kopen.

Uw reclame altijd zichtbaar | Camaloon

Uw reclame altijd zichtbaar

Van vergadernota's tot kladblokken voor goede ideeën of als boodschappenlijstje. Uw promotie pen vergezelt uw klanten.

Breed kleurenpalet | Camaloon

Breed kleurenpalet

Hoeveel zwarte of witte pennen heeft u al gezien? Wij hebben de kleuren voor uw pen om een perfecte visuele reclame voor uw merk te ontwerpen.

Promotie pennen zijn meer dan een merchandising artikel

We onderschatten reclame pennen vaak als promotie artikelen. Ze zijn klein en zijn zeer gunstig geprijsd in verhouding tot andere promotionele items die u kunt personaliseren in een online drukkerij. Maar hebben reclamepennen effect op uw merk? Natuurlijk: juist omdat ze betaalbaar zijn, zelfs als u de pennen met uw logo personaliseert, met een laag budget beschikt u over veel stuks.

En het compacte formaat is eigenlijk een voordeel, want je kan ze meenemen naar vergaderingen, evenementen, beurzen of in je winkel en profiteren van de voordelen. gepersonaliseerde pennen als dagelijks object en als reclamedrager.

Camaloon gebruikt cookies om je browse ervaring op onze site te verbeteren. Meer informatie door het lezen van onze cookiebeleid. Door op de site te blijven browsen bevestig je dat je het begrijpt en accoord gaat. We stellen het op prijs!