Eenvoudig te ontwerpen — Camaloon

Eenvoudig te ontwerpen

Alles wat u nodig heeft om binnen enkele minuten uw gepersonaliseerde polsbandjes te ontwerpen.

Snelle verzending — Camaloon

Snelle verzending

Met de express service, heeft u uw bedrukte polsbandjes binnen recordtijd in huis.

Voordelige prijzen — Camaloon

Voordelige prijzen

Maak een grote impact met een minimale investering. Hoe meer polsbandjes, hoe lager de prijs per stuk

Herken uw klanten van ver!

Gepersonaliseerde identificatie polsbandjes, ideaal voor evenementen die meerdere dagen duren.
Een kleine prijs voor een wauw effect — Camaloon

Een kleine prijs voor een wauw effect

Creëer gemakkelijk gepersonaliseerde polsbandjes met onze online designtool. Kies polsbandjes gemaakt van tyvek, stof of vynil, in traditionele of fluorescerende kleuren en lokaliseer uw groepen van ver! Maak uw bestellingen in bulk en profiteer van de voordelige prijzen voor uw identificatiearmbandjes!

Uw merk in het middelpunt van de belangstelling — Camaloon

Uw merk in het middelpunt van de belangstelling

Print gepersonaliseerde polsbandjes met uw evenementnaam of logo, en highlight uw merk met ons ruim kleurenpalet. Aangepaste stoffen poljsbandjes zijn geweldige souveniers die uw klanten nog steeds zullen dragen na uw evenement, en daardoor zal uw logo haar visibiliteit behouden.

Gepersonaliseerde polsbandjes: een goedkope goodie, dat zijn effect zeker niet mist

Om groepen op festivals, sportevenementen, excursies, beurzen... te identificeren: gepersonaliseerde polsbandjes zijn de merchandisingoplossing die u nodig heeft. Kies het model dat u het meest inspireert en print uw ontwerp. U zult niet teleurgesteld zijn over de impact van deze promotionele accessoire.

Wilt u dat uw klanten of publiek nog meer opvalt? Overweeg dan om T-shirts te bedrukken. Het opvalendste promotieartikel. Eenvoudig te personaliseren, en het type T-shirt kan volledig bij uw evenement passen, denk maar aan gepersonaliseerde sport T-shirts voor al uw sport evenementen. In onze T-shirt groothandel vindt u de beste prijs voor grotere hoeveelheden. Hoe meer T-shirts u bestelt, hoe lager de prijs per stuk.T-shirts met zeefdruk zijn het voordeligst wanneer u grote hoeveelheden in één keer wilt bestellen. Ondanks de lage prijs, blijft de kwaliteit wel uitstekend!