promotionele-producten-camaloon — Camaloon

Op maat gemaakte oplossingen voor al uw promotiematerialen

Uitgebreide catalogus voor al uw bedrijfsevenementen en relatiegeschenken

Klanten die ons vertrouwen:
PortAventura
Celio
Carrefour
Panini Comics

Maak nuttig promotiemateriaal dat iets oplevert

Waarom moet je investeren in relatiegeschenken en promotiemateriaal?

Omdat je meer en sneller zult verkopen

Mensen die relatiegeschenken hebben gekregen, blijken meer te kopen en loyaler te zijn. Doordat ze je herinneren, zullen ze je sneller aanprijzen en zich voordoen als de ideale ambassadeurs voor jouw bedrijf.

Omdat het toegankelijke promotie is

De kost is veel lager dan andere types van raclame. Indien de persoon jouw promotiemateriaal handig vindt, zullen ze het langer gebruiken en overal mee naartoe nemen. Zo blijft je bedrijf altijd zichtbaar.

Omdat het een duidelijke boodschap overbrengt

Met een persoonlijke boodschap kan je jezelf differentiëren met elke vorm van promotie. Je boodschap zal langer blijven hangen dan bijvoorbeeld een tv reclame, en je zal met een veel kleiner budget, nuttige producten kunnen kopen die ook eenvoudig te distribueren zijn.

Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Heeft u graag dat we even de voordelen opsommen voor het weggeven van promotiemateriaal?

De keuze om te investeren in promotionele geschenken als een marketing strategie groeit bij de KMO's. Dit zorgt voor meer visibiliteit voor uw merk, logo en bedrijfskleuren. Bereik meer mensen die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf, en adverteer dagelijks zonder geografische of mobiele beperkingen. Wij van Camaloon adviseren je met onze catalogus voor personaliseerbare promotiematerialen die u online kunt bedrukken, zoals bijvoorbeeld verschillende modellen van Gepersonaliseerde T-shirts Om uw gedefinieerde doelstellingen te bereiken omtrent de levering van uw promotiematerialen

Omdat de keuze van promotiemateriaal zeer belangrijk is, en om het juist te doen, moet je nadenken over wie je wilt bereiken, en welke boodschap je hen wilt sturen. Je moet zorgen dat het artikel past bij wat je doet, en de waarde van je bedrijf. Je kan producten geven aan klanten, zoals gepersonaliseerde buttons Voor diegene die je winkel voor de eerste keer bezoeken, zodat ze je merk blijven herinneren. Wat ook kan, is het uitdelen van gepersonaliseerde notitieblokken Met het logo van je bedrijf als relatiegeschenk voor klanten die een bepaald aankoopvolume hebben bereikt, of voor je werknemers. Zorg ervoor dat uw promotiemateriaal opvalt en dat de gebruikers het effectief gebruiken zodat uw merk fris in hun geheugen blijft.