Schrijfwaren - Camaloon

Schrijfwaren

Kantoorartikelen die voorzien zijn van uw merk.

Verander uw promotionele producten in schrijfwaren die uw klanten nooit zullen willen vervangen.

Koop nu uw schrijfwaren voor reklamedoeleinden

Maak uw bedrijfsstrategie winstgevend met bedrukte kantoorartikelen
Uw merk, onder controle - Camaloon

Uw merk, onder controle

Kwaliteitsvolle drukoppervlakken en technieken om uw ontwerp of logo getrouw te reproduceren.

Samen gaat beter - Camaloon

Samen gaat beter

Gepersonaliseerde notitieblokken en pennen zijn uit een promotioneel oogpunt, perfect met elkaar te combineren. Meer valt er niets over te zeggen.

Wij begrijpen uw reklamecampagne - Camaloon

Wij begrijpen uw reklamecampagne

.... en uw budget: daarom hebben we leuke modellen die een breed scala aan prijzen dekken.

Klanten die ons vertrouwen:
Portaventura
Celio
Carrefour
Panini Comics
Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van een maximale kwaliteit. We produceren zelf en selecteren de beste materialen.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

We hebben uw ontwerp beoordeeld -  Camaloon
We hebben uw ontwerp beoordeeld

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dient en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Nuttige en praktische accessoires zodat uw merk wordt herinnert: Zet in op online kantoorartikelen

Wie houdt niet van de eenvoud en praktische werking van een pen en een paar velletjes papier om ideeën of taken op te schrijven? Stelt u zich alle gebruiksgevallen voor die op een dag kunnen voorkomen: U zult merken dat schrijfwaren die gepersonaliseerd zijn met uw ontwerp of logo het leven van uw klanten vergemakkelijkt. Daarbij is het de ideale ondersteuning voor uw merk om zichtbaar te zijn en onthouden te worden. Iedereen heeft er behoefte aan en we hebben allen een ruimte voor schrijfwaren, op onze werkplek, tassen of rugzakken.

Wanneer u denkt aan het bedrukken van een notitieblok en u deze aan uw klanten of medewerkers schenkt, geeft u hen de perfecte kans om zich uit te drukken. Ook om dat unieke van uw merk uit te drukken: gebruik de voor- en achterkant om uw ontwerpen of uw logo op de levendige kleuren van de notitieblokken te bedrukken en met de hoogste reproductiekwaliteit. Het personaliseren van uw merk geschiedt eenvoudig op onze te bedrukken A5 en A6 notitieblokken en zijn praktisch geschikt voor elke gelegenheid!

Zo ook, als we over een notitieblok beschikken, is het toch erg gemakkelijk om er een pen bij te pakken en iets te krabbelen of notities te maken, vindt u niet? Pennen bedrukken alsook notitieblokken gaat perfect samen: Denk bijvoorbeeld aan evenementen of beurzen. Het bedrukken van pennen staat het u toe om uw bedrijfslogo op een snelle en zeer economische manier te promoten met een klein, gemakkelijk te dragen item. Vaak gaat het om een gepersonaliseerd kantoorartikel dat men makkelijk kan lenen, zodat uw merk een stuk meer potentiële klanten kan bereiken tegen zeer lage kosten.

Om te verrassen met uw promotie pennen, hebben we in Camaloon een complete selectie van modellen uitgewerkt. Daarbij hebben we, naast de kwaliteit en de concurrerende prijs, rekening gehouden met het gebruik ervan als schrijfinstrument en ervoor gezorgd dat uw logo getrouw wordt afgebeeld.

Gepersonaliseerd kantoormateriaal staat gelijk aan effectief promotiemateriaal tegen een lage prijs.

De manier waarop wij u tonen dat we experts zijn m.b.t. relatiegeschenken doen we als volgt: We bieden u onze hulp, zodat onze ervaring in het creëren van gepersonaliseerd kantoormateriaal u waarde geeft bij uw marketingacties: Raadpleeg onze catalogus van pennen en bedrukbare notitieblokken en neem bij eventuele vragen contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte die u binnen recordtijd zult ontvangen en zonder verdere verplichtingen. Het feit dat populaire artikelen binnen handbereik zijn van elk budget betekent dat u met notitieblokken en pennen kunt verrassen en deze tot een dagelijks gebruiksobject kunt omtoveren. Wij helpen u om uw doel te bereiken!