Schrijfwaren - Camaloon

Schrijfwaren

Kantoorartikelen die voorzien zijn van uw logo.

Verander uw promotionele producten in schrijfwaren die uw klanten nooit zullen willen vervangen.

Koop nu uw schrijfwaren voor reclamedoeleinden

Maak uw bedrijfsstrategie winstgevend met bedrukt schrijfgerei.
Uw merk, volledig onder controle - Camaloon

Uw merk, volledig onder controle

Kwaliteitsvolle drukoppervlakken en technieken om uw ontwerp of logo getrouw te reproduceren.

Samen, het is altijd beter dan alleen - Camaloon

Samen, het is altijd beter dan alleen

Gepersonaliseerde notitieblokken en pennen zijn uit een promotioneel oogpunt, perfect met elkaar te combineren.

Wij begrijpen uw reclame campagnes - Camaloon

Wij begrijpen uw reclame campagnes

.... en uw budget: daarom hebben we leuke modellen die een breed scala aan prijzen dekken.

Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Gepersonaliseerd schrijfgerei staat gelijk aan effectief promotiemateriaal tegen een lage prijs.

De manier waarop wij u tonen dat we experts zijn m.b.t. relatiegeschenken doen we als volgt: We bieden u onze hulp, zodat onze ervaring in het maken van gepersonaliseerde schrijfwaren u waarde geeft bij uw marketingacties: Raadpleeg onze catalogus van pennen en bedrukbare notitieblokken en neem bij eventuele vragen contact met ons op voor een offerte op maat die u binnen recordtijd zult ontvangen en zonder verdere verplichtingen. Het feit dat populaire artikelen binnen handbereik zijn, voor ieders budget, betekent dat u met notitieblokken en pennen kunt verrassen en deze tot een dagelijks gebruiksobject kunt omtoveren. Wij helpen u om uw doel te bereiken!

Klanten die ons vertrouwen:
PortAventura
Celio
Carrefour
Panini Comics

Nuttige en praktische accessoires zodat uw merk wordt herinnert: Zet in op online kantoorartikelen

Wie houdt niet van de eenvoud en praktische werking van een pen en een paar velletjes papier om ideeën of taken op te schrijven? Stelt u zich alle gebruiksgevallen voor die op een dag kunnen voorkomen: U zult merken dat schrijfwaren die gepersonaliseerd zijn met uw ontwerp of logo het leven van uw klanten vergemakkelijkt. Daarbij is het de ideale ondersteuning voor uw merk om zichtbaar te zijn en onthouden te worden. Iedereen heeft er behoefte aan en we hebben allen een ruimte voor schrijfwaren, op onze werkplek, tassen of rugzakken. Wenst u een gepersonaliseerde kalender met bedrijfslogo op? Dit is zeker mogelijk. Zorg dat jouw promomateriaal steeds in het vizier staat van je klanten, zo blijf je fris in hun geheugen.

Wanneer u denkt aan het bedrukken van een notitieblok en u deze aan uw klanten of medewerkers schenkt, geeft u hen de perfecte kans om zich uit te drukken. Ook om dat unieke van uw merk uit te drukken: gebruik de voor- en achterkant om uw ontwerpen of uw logo met levendige kleuren op de notitieblokken te bedrukken, met de hoogste kwaliteit. Het personaliseren van de notitieblokken met uw merk of logo is eenvoudig. Onze Notitieblokken zijn beschikbaar in A5 en A6 formaat, en zijn praktisch geschikt voor elke gelegenheid!

Zo ook, als we over een notitieblok beschikken, is het toch erg gemakkelijk om er een pen bij te pakken en iets te krabbelen of notities te maken, vindt u niet? Pennen bedrukken alsook notitieblokken gaat perfect samen: Denk bijvoorbeeld aan evenementen of beurzen. Het bedrukken van pennen staat u toe om uw bedrijfslogo op een snelle en zeer economische manier te promoten met een klein, gemakkelijk te dragen item. Vaak gaat het om een gepersonaliseerd kantoorartikel dat men makkelijk kan lenen, zodat uw merk een stuk meer potentiële klanten kan bereiken tegen zeer lage kosten en gemaakt met de grootste zorg en beste kwaliteit.

Om te verrassen met uw promotie pennen, hebben we bij Camaloon een complete selectie van verschillende modellen uitgewerkt. Daarbij hebben we, naast de kwaliteit en de concurrerende prijs, rekening gehouden met het gebruik ervan als schrijfinstrument en ervoor gezorgd dat uw logo getrouw wordt afgebeeld. Ontdek al onze schrijfwaren online en vraag gerust een offerte aan. Wenst u pennen met logo, een gepersonaliseerd notitieboekje te bedrukken, de combinatie of hebt u andere ideeën? Vraag een offerte aan of contacteer ons, en iemand van onze Camaloon Customer Service helpt u met plezier verder.