Notitieblok bedrukken — Camaloon

Notitieblok bedrukken

Notitieboekjes bedrukken is een effectieve manier om uw merk te boosten

Het bedrukken van notitieblokken zorgt voor meer zichtbaarheid, voor zowel uw huidige als potentiële klanten alsook voor uw medewerkers.

Uw merk precies zoals u het wilt

Kies uw Camaloon notitieblokken om te bedrukken met uw ontwerp of logo, vervaardigd met de grootste zorg.
De beste druktechniek — Camaloon

De beste druktechniek

U kunt notitieblokken bedrukken die uw klanten altijd met zich mee zullen dragen. Uw logo of afbeelding zal goed zichtbaar zijn.

Aangepast aan uw merk — Camaloon

Aangepast aan uw merk

Kies uit medium of kleine notitieblokken. Perfect geschikt voor evenementen en vergaderingen, alsook om in zakken en rugzakken mee te nemen.

Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Waarom zou u notitieblokken bedrukken en bij uw reclamecampagne of evenement gebruiken?

Ondanks tablets en mobiele telefoons, is een notitieblok in vergaderingen en evenementen, nog steeds het favoriete item om notities, tekeningetjes, en de belangrijkste ideeën vast te leggen. Bedenk dat dezelfde schrijfblok niet slechts één keer wordt gebruikt, maar ons begeleid tot alle bladeren zijn opgebruikt. Stelt u zich eens voor hoeveel impact één enkele bedrukte notitieblok kan veroorzaken.

Uw schrijfblokken bedrukken is niet alleen erg eenvoudig bij Camaloon, maar ook perfect voor het optimaal benutten van uw promotiebudget voor alle gepersonaliseerde notitieblokken die u nodig kunt hebben. U kunt ons om advies vragen alsook voor een op maat gemaakte offerte, zonder enige verplichting. Wij staan u bij, zodat alle belangrijke beslissingen over uw schrijfblokken of persoonlijke kantoormaterialen binnen een paar klikken kunnen gebeuren.

Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan pennen bedrukken , om deze met uw notitieblokken te combineren? We hebben een catalogus samengesteld waar u veel modellen zult vinden die met uw notitieblokken en uiteraard met uw merk of logo samen gaan.

Hoe kan ik notitieblokken personaliseren met mijn logo of ontwerp?

Op onze website vindt u een groot aantal opties om met enkele klikken uw notitieblokken te bedrukken en unieke promotieartikelen te maken. Bekijk alle beschikbare mogelijkheden voor het bedrukken van notitieblokken. Er zijn talloze mogelijkheden om uw notitieblok te bedrukken. Kies uit A6 of zakformaat, verschillende kleuren voor de kaft, gladde of gestreepte binnenkant, afdrukgebied van uw ontwerp of logo en natuurlijk het aantal te bedrukken schrijfblokken die u nodig heeft. Wij bieden u zeer competitieve prijzen: hoe meer notitieblokken u besteld, hoe lager de prijs per stuk.

Al onze ervaring staat ter uwe beschikking bij de selectie van materialen voor persoonlijk aanpasbare kwaliteitsartikelen en bij het gebruik van de printtechnieken die het meest gepast zijn voor elke promotiecampagne. We moedigen u aan om bijvoorbeeld onze uitgebreide gepersonaliseerde buttoncatalogus te bekijken: verschillende vormen, groottes, afwerkingen en ontwerpen voor elke gelegenheid.