FAQ

Kenmerken

Kleur
Eenvoudig | Camaloon

Eenvoudig

Alles wat je nodig hebt om in enkele ogenblikken je eigen sleutelhangers te ontwerpen.

Snelle levering | Camaloon

Snelle levering

Met de Express service, heb je je gepersonaliseerde sleutelhangers in recordtijd in huis.

Voordelige prijs | Camaloon

Voordelige prijs

Maak een grote impact met een minimale investering. Hoe groter het aantal, hoe lager de prijs per stuk.

Sleutelhangers voor al je promotionele campagnes

Zet je merk in de schijnwerpers en geef die extra touch aan je sleutels!

Je logo het hele jaar door geaccentueerd dankzij sleutelhangers | Camaloon

Je logo het hele jaar door geaccentueerd dankzij sleutelhangers

Bied een handig accessoire aan dat het hele jaar door gebruikt zal worden. Creëer sleutelhangers die gepersonaliseerd zijn naar het imago van je bedrijf: nuttige en goedkope communicatie die iedereen zal bevallen!

Een gepersonaliseerd artikel dat eenvoudig te onwerpen en verdelen is | Camaloon

Een gepersonaliseerd artikel dat eenvoudig te onwerpen en verdelen is

Dankzij onze geïntegreerde designtool is het maken van sleutelhangers zeer eenvoudig. Kies uit onze uitgebreide keuze aan modellen, materialen en kleuren, breng je ontwerp aan en je bent klaar!

Hoe sleutelhangers bedrukken?

  1. De eerste stap is om te kiezen tussen de verschillende modellen, materialen, vormen, groottes, afwerkingen en kleuren die wij je aanbieden
  2. Gebruik onze geïntegreerde designtool om je logo of ontwerp te uploaden en bewerken. Je sleutelhangers zijn nu bijna klaar om in productie te gaan
  3. Als je tevreden bent met het resultaat, dan verifiëren wij je ontwerp nog zodat je zeker tevreden bent met het eindresultaat
  4. Sluit je bestelling af en je sleutelhangers worden snel geleverd dankzij één van onze betrouwbare postdiensten

Hoe kunnen gepersonaliseerde sleutelhangers mijn bedrijf doen groeien?

Kleine voorwerpen gebruiken als reclame is één van de beste manieren om mensen over je te laten praten. Maak gebruik van de kans om een gepersonaliseerde sleutelhanger uit te delen op elk moment. Een sleutelhanger is een leuke versiering voor een sleutelbos die met een foto kan worden gepersonaliseerd. Het mag dan wel een klein voorwerp zijn, een sleutelhanger zou het verschil kunnen maken. Of je bedrijf nu deelneemt aan een evenement of een conferentie, promotieartikelen zoals een sleutelhanger uitdelen is altijd een goed idee. Wij zullen je zo veel mogelijk bijstaan in het ontwerpproces zodat het nog makkelijker is om sleutelhangers te maken. Kies uit verschillende stijlen zoals sleutelhangers met metalen plaat, synthetisch leren sleutelhangers, of zelfs aluminium flesopener sleutelhangers met een groot drukoppervlak om je bedrijfsnaam probleemloos af te laten drukken.

Bij Camaloon hebben we een team van experts dat werkt om de best mogelijke ervaring en resultaten te garanderen voor elke klant. Tegenover ons hoofdkantoor zit onze productiefaciliteit, zodat ons design- en productieteam makkelijk samen kunnen werken. Hier beschikken we over de meest geavanceerde druktechnieken om bijvoorbeeld T-shirts te bedrukken. T-shirts zijn de optie bij uitstek voor al je promotionele campagnes: dankzij de grote keuze aan modellen, stijlen en kleuren vind je zeker een optie die bij je doelgroep in de smaak valt. Ze zijn ook nog eens extra voordelig als je een grootorder plaatst in onze T-shirt groothandel. Uit al onze opties zijn zeefdruk T-shirts de meest voordelige oplossing voor grotere hoeveelheden, zonder dat je inboet aan kwaliteit. Start met ontwerpen en boost je bedrijf!

Camaloon gebruikt cookies om je browse ervaring op onze site te verbeteren. Meer informatie door het lezen van onze cookiebeleid. Door op de site te blijven browsen bevestig je dat je het begrijpt en accoord gaat. We stellen het op prijs!