Spiegeltje maken - Camaloon

Spiegeltje maken

Maak je zakspiegeltjes

Ze zijn eenvoudig te personaliseren in twee groottes:
Klanten die ons vertrouwen:
PortAventura
Celio
Carrefour
Panini Comics

Weerspiegel je eigen stijl

Het maken van je gepersonaliseerde spiegeltjes is heel eenvoudig. Schrijf je eigen favoriete zin, kies een achtergrond of gebruik een van de afbeeldingen uit de designtool.
Alles is mogelijk - Camaloon

Alles is mogelijk

Versier eenvoudig je zakspiegeltjes. Je kunt kiezen uit onze iconen, sjablonen, aanpasbare achtergronden, of een afbeelding uploaden vanaf je computer.

Magisch spiegeltje - Camaloon

Magisch spiegeltje

Onze zakspiegeltjes zijn verkrijgbaar in vijf verschillende afwerkingen die je accessoire nog unieker maakt. Mat, glanzend, goudkleurig, metaal of lichtgevend, om in de nacht te schitteren.

Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

De meest originele geschenken

Hier zijn enkele ideeën voor het maken van je eigen gepersonaliseerde geschenken.

Zakspiegeltjes voor elke gelegenheid! Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ... wie is de meest stijlvolle van het land? Zakspiegeltjes zijn een prachtig en origineel idee om cadeau te geven aan je vrienden of voor jezelf. Het is als het ware een klein noodhulpmiddel dat je altijd bij je moet hebben: voor een vergadering, als je op de sportschool zit, op het strand of wanneer je naar een feestje gaat. Je hoeft de dichtstbijzijnde badkamer niet meer op te zoeken om je make-up bij te werken of je contactlenzen in te doen. Gepersonlaiseerde zakspiegeltjes hebben echt iets magisch. De zakspiegeltjes ontwerpen is kinderspel met de online design tool. Maak een ontwerp, upload een foto of gebruik één van onze sjablonen. Laat je verbeelding de vrije loop, en binnen enkele ogenblikken is je gepersonaliseerd zakspiegeltje klaar!

Wil je iets dat matcht met je zakspiegeltje? Geen probleem! Bij Camaloon bieden we talloze producten aan die u zelf kan personaliseren. Uw ontwerp wordt opgeslagen in de design tool zodat u het nadien eenvoudig kan hergebruiken voor andere producten zoals: buttons, stickers, magneten, tassen, mokken, pennen, notitieboekjes en zo veel meer. Heb je vragen, aarzel zeker niet ons te contacteren. Wij helpen je graag verder!