Klanten die ons vertrouwen:
PortAventura
Celio
Carrefour
Panini Comics

Weerspiegel je eigen stijl

Het maken van je gepersonaliseerde spiegeltjes is heel eenvoudig. Schrijf je eigen favoriete zin, kies een achtergrond of gebruik een van de afbeeldingen uit de designtool.
Alles is mogelijk — Camaloon

Alles is mogelijk

Versier eenvoudig je zakspiegeltjes. Je kunt kiezen uit onze iconen, sjablonen, aanpasbare achtergronden, of een afbeelding uploaden vanaf je computer.

Magisch spiegeltje — Camaloon

Magisch spiegeltje

Onze zakspiegeltjes zijn verkrijgbaar in vijf verschillende afwerkingen die je accessoire nog unieker maakt. Mat, glanzend, goudkleurig, metallic of lichtgevend, om in de nacht te schitteren.

Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

De meest originele geschenken

Hier zijn enkele ideeën voor het maken van je eigen gepersonaliseerde geschenken.

Hoe gepersonaliseerde zakspiegeltjes maken?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie is de meest stijlvolle van het land? Zakspiegeltjes zijn een prachtig en origineel idee om cadeau te geven aan je vrienden of voor jezelf. Het is als het ware een klein noodhulpmiddel dat je altijd bij je moet hebben: voor een vergadering, als je op de sportschool zit, op het strand of wanneer je naar een feestje gaat. Je moet niet meer de dichtstbijzijnde badkamer op te zoeken om je make-up bij te werken of je contactlenzen in te doen. Gepersonaliseerde zakspiegeltjes hebben iets magisch, en bij Camaloon is het kinderspel om ze te ontwerpen:

  1. Start met het kiezen van je ideale combinatie van grootte en afwerking. Wij hebben spiegeltjes in twee verschillende groottes en vijf verschillende afwerkingen.
  2. Gebruik onze geïntegreerde designtool om je logo, ontwerp, foto's of text te uploaden. Binnen enkele ogenblikken is je spiegel klaar.
  3. Als je ontwerp klaar is, valideren wij je ontwerp zodat de afdruk perfect is en jij tevreden bent met je product.
  4. Je ontvangt je gepersonaliseerde spiegeltjes zo snel mogelijk zodat je snel de meest stijlvolle van het land kan zijn.

Hoe kan ik gepersonaliseerde spiegeltjes gebruiken voor promotie?

Niets maakt klanten en zakenrelaties meer gewaardeerd voelen dan gratis gepersonaliseerde merchandising. Gepersonaliseerde zakspiegeltjes zijn een opvallend weggevertje, en uitermate geschikt voor evenementen in de cosmetische branche. Bedenk een origineel ontwerp en je spiegeltjes zullen de deur uit vliegen. Onze zakspiegeltjes zijn beschikbaar in 56 mm en 76 mm, en in 5 verschillende afwerkingen. Zo kan jij je ideale combinatie maken in een oogwenk om ze snel uit te delen op evenementen, of om ze te schenken aan gewaardeerde klanten en partners.

Bij Camaloon bieden we je een groot aanbod aan artikelen die je kan bedrukken met je logo, slogan of ontwerp om te voldoen aan al je promotiecampagnes. Organiseer je of ben je aanwezig op een evenement om meer naamsbekendheid te genereren voor je bedrijf? Dan kan je verschillende hoogwaardige promotieartikelen ontwerpen, zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde zakspiegeltjes, om je merk te promoten. Met onze geïntegreerde designtool kan je ontwerpen creëeren die gedrukt kunnen worden op tassen zodat je klanten hun nieuwe spiegeltje in stijl mee naar huis kunnen nemen. Hetzelfde design kan ook gebruikt worden om leuke T-shirts te bedrukken: wij hebben een breed assortiment van bedrukte T-shirts met verschillende stijlen voor mannen en vrouwen.