FAQ
Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Gepersonaliseerde handspiegels met de beste prijs-kwaliteit verhouding

Alle details in de handspiegels op de eenvoudigste manier

Stelt u zich uw persoonlijke glazen handspiegels voor

Vaak hebben we artikelen nodig die we thuis hebben, maar die liggen meestal niet binnen ons bereik als we er niet bij zijn. Een van de meest voorkomende gevallen zijn op maat gemaakte handspiegels, omdat deze spiegels een compact formaat hebben en in elke tas, rugzak of portemonnee kunnen worden opgeborgen. Bovendien zijn deze gepersonaliseerde spiegels ideaal om overal mee naartoe te nemen en in elke situatie naar ons te zelf te kunnen kijken.

In deze zelfde lijn, die gepersonaliseerde handspiegels zijn, kan elke persoon, merk of bedrijf zich een perfecte spiegel voorstellen. In dit geval worden deze artikelen steeds meer de perfecte spiegels voor bedrijven, omdat u in staat bent om alle details toe te voegen aan de gepersonaliseerde handspiegels met foto en ze om te zetten in de perfecte geschenken voor iedereen. Kunt u zich de goede indruk voorstellen die dit kan genereren bij klanten, toekomstige klanten en bij uw eigen medewerkers?

En als je denkt dat het moeilijkste onderdeel van gepersonaliseerde handspiegels is om de details perfect te verwerken, dan willen wij van Camaloon u laten zien hoe gemakkelijk het is. Dankzij onze online ontwerptool hoeft u alleen nog maar het spiegelmodel te selecteren dat het beste bij uw kenmerken past, het ontwerp te maken voor het product en de afbeelding of het logo te uploaden wat uiteindelijk bij het geselecteerde model past. Met deze drie eenvoudige stappen kunt u een serie unieke gepersonaliseerde handspiegels samenstellen dankzij uw eigen ontwerpen of afbeeldingen. Wilt u innoveren met gepersonaliseerde handspiegels?

Aangepaste handspiegels voor iedereen

Waar u ook bent, een op maat gemaakte handspiegel gemaakt van metaal en glas kan altijd nuttig zijn. Wanneer we op reis gaan kunnen we deze op maat gemaakte handspiegels meenemen zonder dat het veel weegt. Het is om deze reden dat veel internationale evenementen besluiten om te innoveren met de creatie van deze spiegels die een stad laten zien. In Barcelona besluiten steeds meer bedrijven om in te zetten op BCN gepersonaliseerde spiegel, zodat ze een 2-in-1 hebben: een praktisch artikel en een souvenir van een stad als Barcelona.

De gepersonaliseerde handspiegels hebben meerdere functies en zijn dankzij hun compacte formaat ideaal voor elke onverwachte situatie. Bovendien is het zo dat wanneer je ze het meest nodig hebt, je ze het vaakst mist. Dus gok niet en heb altijd een aangepaste handspiegel naast je.