FAQ
Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Meer producten bedrukken met uw foto's

Laat uw mooiste foto's ook op andere items printen en laat ze zien aan uw omgeving.

Spiegeltjes met foto’s om uw speciale gebeurtenissen nóg specialer te maken

Een glazen spiegel is tegenwoordig een essentieel product in ons leven, maar kan ook beprint worden met een leuke foto. Dit kan bijvoorbeeld met een foto van de kinderen maar ook van uw bruiloft. Een bruiloft is hoogstwaarschijnlijk een van de mooiste dagen van uw leven. U trouwt de persoon waar u van houdt, u bent omringd door familie en vrienden, er wordt feest gevierd. Het is jammer dat een bruiloft altijd zo snel voorbij is... Gelukkig blijven de herinneringen lang in de gedachten van u en uw kennissen. Een spiegeltje maken als tastbaar aandenken kan ervoor zorgen dat uw bruiloft nóg langer in de gedachten blijven hangen. Een zakspiegel met foto van bijvoorbeeld het bruidspaar, de namen van de bruid en bruidegom of het gooien van het bloemboeket is een item dat uitstekend past als bedankjes bij trouwerijen.

De geboorte van een kind is een andere speciale gebeurtenis waarvoor een spiegel met foto een leuk artikel is. In eerste instantie voor de kersverse vader en moeder zelf, maar natuurlijk ook voor de naaste familieleden en vrienden. Een zakspiegeltje met foto van bijvoorbeeld de glimlach van het pasgeboren kind of in de armen van de ouders. Indien u kinderen heeft weet u het als geen ander; de jaren van uw kind vliegen voorbij en voordat u het weet zijn ze volwassenen. Zorg nu voor die blijvende herinnering door een spiegeltje met foto te maken!

Ook voor professionele doeleinden zijn zakspiegels met foto een goede optie

Wat betekenen spiegeltjes voor bedrijven? Een originele en effectieve reclamemogelijkheid. Stel u voor dat u rondloopt op de huishoudbeurs. U heeft een leuke dag met uw vrienden, eet en drinkt wat bij de vele kraampjes en bezoekt de stands van uw favoriete merken. Bij een van deze stands raakt u in gesprek met een medewerker van een make-upmerk. Nadat u een leuk gesprek heeft gehad geeft deze medwerker een spiegel met logo van het merk aan u. Dit soort alledaagse items zijn uitermate geschikt als giveaways door het handige en ludieke karakter. Een mooie mogelijkheid voor bedrijven om naamsbekendheid te genereren en voor u een cadeau dat u goed kunt gebruiken!