FAQ
Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Profiteer van ons ruime aanbod

Voor ieder bedrijf en iedere promotiecampagne bieden we de juiste oplossing.

Een spiegel met logo cadeau doen

De handtas van iedere vrouw, van jong tot oud, bevat wel een make-up spiegel. Even een snelle check in de trein, tijdens een pauze, ga zo maar door... Mensen dragen het graag bij zich om er zeker van te zijn dat ze er te allen tijde goed uitzien. Bestaat uw doelgroep voornamelijk uit vrouwen en wilt u hen een leuk item schenken? Door een spiegel met logo te bedrukken kunt u een speciaal plekje in de harten van uw klanten veroveren.

Het mooie van spiegeltjes voor bedrijven is dat het bedrukkingsgebied erg ruim is. Uw logo is hierdoor heel duidelijk zichtbaar, ongeacht of u voor onze button spiegels of uitklapbare spiegels gaat. Enkele van onze uitklapbare spiegels hebben naast een normale spiegel ook een vergrotende spiegel, waardoor dit model perfect is als giveaway voor beauty-gerelateerde organisaties.

Het bedrukken van uw logo op spiegeltjes

U kunt een spiegel met logo bedrukken door middel van zeefdruk of lasergravering, afhankelijk van het model dat u kiest. Gravering met laser zorgt voor een stijlvolle print van uw logo en is dé optie voor u als u een elegante indruk wilt maken. Bepaal het model en de druktechniek op basis van uw toepassing en gewenste resultaat. Dit betekent dat u uzelf eerst de spreekwoordelijke spiegel voor moet houden. Wilt u bijvoorbeeld een spiegeltje maken om uit te delen tijdens een wellnessbeurs, dan zouden de lichte plastic spiegels de juiste keuze kunnen zijn. Wilt u daarentegen een langdurige en stijlvolle indruk achterlaten bij uw zakenpartners, dan kunt u kiezen voor de metalen spiegels met lasergravure. Ongeacht het model dat u kiest is het ontwerpen van uw spiegel met logo enorm eenvoudig met onze online ontwerptool. Ga aan de slag en trek de aandacht van uw doelgroep naar uw logo met deze handige artikelen.