FAQ
Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Combineren met andere artikelen

De mogelijkheden om reclame te maken zijn enorm bij Camaloon.

Glazen spiegeltjes met reclame, klein maar effectief

Glazen spiegels gemaakt van metaal zijn erg belangrijk in het dagelijks leven. Ze zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Vooral kleine zakspiegels worden dagelijks gebruikt om snel even naar het uiterlijk te kijken. Waardoor er veel mensen zijn die spiegeltjes gebruiken, ligt er ook een mogelijkheid om hiermee te adverteren. Reclame wordt gemaakt in allerlei vormen, bijvoorbeeld via sponsoring, TV-commercials en banners. Ieder bedrijf heeft een specifieke doelgroep die zij willen bereiken. Zakspiegels met reclame kunnen voor u dé reclamemogelijkheid zijn om uw publiek gericht te bereiken. Erachter komen of dit ook voor u geldt is heel eenvoudig. Stel uzelf de vraag of uw doelgroep veelvuldig gebruikmaakt van metaal gemaakte spiegeltjes. Als het antwoord een keiharde ja is, begin dan nu met het maken van spiegeltjes!

Hoe verspreid ik mijn zakspiegels met reclame onder mijn doelgroep?

Nadat u een spiegeltje voor uw bedrijf heeft ontworpen en bedrukt is het tijd voor de volgende stap: het verspreiden van de zakspiegels met reclame onder uw publiek. We hebben drie opties voor u opgesteld om dit op een goede manier te doen. Ten eerste kunt u ze gebruiken als cadeautje bij bestellingen van uw klanten. Veel bedrijven gebruiken dergelijke cadeautjes om net iets extras teweeg te brengen bij een klant. Daarnaast bent u wellicht weleens te vinden op beurzen of evenementen. Het publiek dat u hier treft kunt u met een goed gevoel over uw merk naar huis laten gaan door hen een giveaway te geven in de vorm van een spiegeltje met reclame. Een derde geschikte optie die vaak wordt ingezet door winkels is het weggeven van een item door middel van een spaarsysteem. Op deze manier kunt u uw trouwste winkelbezoekers belonen met een leuk item en ze nóg meer aan u binden.

Voldoende ruimte voor uw creativiteit

Het belangrijkste is uiteindelijk dat de toepassing en het design goed aansluiten bij uw organisatie. Als u een specifieke boodschap wilt verspreiden kunt u ook spiegels met tekst bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een promotieactie of een ludieke tekst over uw merk. Daarnaast vindt u bij Camaloon tientallen andere producten om te personaliseren, waaronder T-shirts, mokken of stickers. Het proces is voor al deze items hetzelfde en heel eenvoudig met onze online ontwerptool. Het enige dat u hoeft te doen is uw creativiteit de vrije loop laten gaan!