Etiketten maken — Camaloon

Etiketten maken

Uw eigen etiketten printen kan snel en eenvoudig

Een onmisbaar product waarmee u verschillende zaken kan identificeren: verpakkingen, flessen, potten, etc..
Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Om aan uw eisen te voldoen

U bepaalt zelf de kleuren, patronen en vormen van uw zelfklevende etiketten.
Zelfklevende etiketten die uw merk representeren — Camaloon

Zelfklevende etiketten die uw merk representeren

Kies de kleuren en vormen die u het beste bij uw stijl passen, zodat uw klanten u in één oogopslag kunnen identificeren! Print uw aangepaste etiketten voorzien van de details die u nodig heeft.

De belangrijkste informatie op uw etiketten — Camaloon

De belangrijkste informatie op uw etiketten

Onze zelfklevende etiketten hebben een praktisch formaat, waarmee u snel en elegant uw product kunt presenteren of uw gegevens kunt afdrukken. Geef elk type verpakking een professionele uitstraling en onderscheid u van de rest.

Klanten die ons vertrouwen:
PortAventura
Celio
Carrefour
Panini Comics

Om u te identificeren en op te vallen

Om uw producten zo goed mogelijk te identificeren, aarzel niet meer en maak voortaan gepersonaliseerde etiketten. Het duurt slechts enkele minuten: kies de zelfklevende etiketvorm(en) die u wilt (rond, ovaal, rechthoekig of vierkant) en upload uw ontwerp in onze online ontwerptool. Zo krijgt u meteen een duidelijk beeld van hoe uw product er in het echt zal uitzien! Uw zelfklevende etiketten worden met de uiterste zorg geleverd zodat u uw producten snel kan voorzien van een gepaste identificatie..

Zelfklevende etiketten zijn ideaal voor het identificeren van flessen (wijn, shampoo), potten (jam, saus), thermoskannen, kledinglabels, verpakkingen... Wij bieden u hoge printkwaliteit, zodat uw ontwerpen hun glans niet verliezen. Onze etiketten zijn gemaakt van wit polypropyleen. Dit zorgt ervoor dat ze scheurvast zijn, zo vormen er zich geen gevaren in een ruwe omgang!

Zo wordt u nog meer opgemerkt

Wanneer u denkt aan de lancering van nieuwe producten, zorgt u er best voor dat u opvalt. Dit kan ondermeer door uw verpakkingen een upgrade te geven of iets extra mee te geven met de klant. Stickers maken is de perfecte manier om dit te doen. Zo kan u een kleinigheidje in de verpakking steken, dat uw klanten zal verrassen, en ervoor zal zorgen dat uw merk hen meer bij blijft. Koelkastmagneten zijn een andere optie. Hiermee zorgt u ervoor dat klanten uw magneet ophangen op plaatsen waar ze veel komen. Zo worden ze voortdurend aan uw merk herrinnert. Wilt u dat uw merk nog meer gezien wordt op straat? Denk dan aan het bedrukken van T-shirts. Op deze manier zijn klanten levende reclamenpanelen voor uw bedrijf!