Gepersonaliseerde vinyl stickers — Camaloon

Gepersonaliseerde vinyl stickers

Eenvoudig vinyl stickers drukken

Maak gepersonaliseerde stickers van bestendig vinyl, met uitzonderlijke grip en duurzaamheid.

Hoogste kwaliteit

Gepersonaliseerde vinyl stickers zijn perfect voor allerlei promoties en evenementen.
Indoor — Camaloon

Indoor

Kies vinyl stickers voor binnens huis. Perfect voor gladde oppervlakken, ramen, etalages, beurzen, meubels en nog veel meer.

Outdoor — Camaloon

Outdoor

Vinyl stickers zijn geschikt voor alle omstandigheden. Ze verdragen alle soorten weer, inclusief regen en wind. Maximale duurzaamheid en sterkte.

Mat laminaat — Camaloon

Mat laminaat

Gepersonaliseerde vinyl stickers hebben een matte afwerking die hen extra kracht geeft en perfect combineert met al uw ontwerpen.

Alle mogelijke vormen — Camaloon

Alle mogelijke vormen

Rond, vierkant, ovaal en rechthoekig zijn onze standaardvormen voor vinyl stickers. Wilt u een aangepaste vorm? Geen probleem!

Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Maak stickers die bij uw merk passen

Met Camaloon kun je gemakkelijk je vinyl stickers personaliseren. De beste manier om uw klanten te bereiken met originele promoties. Vinyl is een perfect materiaal dat past bij al uw campagnes en uw merk en ideeën vanuit hun beste invalshoeken laat zien. Dankzij onze online designtool kunt u eenvoudig gepersonaliseerde stickers maken: upload uw logo of het ontwerp dat u wilt, en u krijgt een voorbeeld van de weergave van uw product in een paar klikken. Wilt u nog een grotere impact maken, en altijd een voorraad stickers bij de hand hebben? Denk er dan eens aan om etiketten te maken. Deze zijn zelfklevend en compact om eenvoudig op te bergenWanneer u gedurende een langere periode een groter bereik wilt hebben, kies er dan voor om auto stickers te maken. Uw merk wordt overal gezien en herkend! Wij bieden u vele modellen, maten en vormen evenals een hele reeks mogelijkheden, zodat uw promoties en uw belangrijke evenementen steeds zo origineel mogelijk zijn. Kies onze Express leveringsservice om uw vinyl stickers in een recordtijd te ontvangen.