Eenvoudig ontwerpen - Camaloon

Eenvoudig ontwerpen

Alles wat u nodig heeft om binnen enkele minuten zeer eenvoudig uw strandartikelen zelf te ontwerpen en bestellen.

Snelle verzending - Camaloon

Snelle verzending

Met de express service van Camaloon, heeft u uw gepersonaliseerde zomeratikelen binnen recordtijd in huis.

Competitieve prijs - Camaloon

Competitieve prijs

Maak een grote impact met een kleine investering. Hoe meer strandartikelen u koopt, hoe lager de prijs per stuk.

Laat uw logo de hele zomer in de zon schitteren

Met strandaccessoires die uw merk op de beste manier weerspiegelen
Een compleet gamma aan strandartikelen - Camaloon

Een compleet gamma aan strandartikelen

De mooie dagen komen eraan en het is tijd om uw zomercampagnes te organiseren! Op onze website vindt u items waarmee u in de zomer uw merk kunt presenteren: zonnebrillen, strandmatten, tassen en vrijetijdsartikelen zoals rackets of opblaasbare strandballen.

Laat uw logo meereizen - Camaloon

Laat uw logo meereizen

Door strandaccessoires te personaliseren, profiteert uw logo van een grote visibiliteit tijdens de zomerperiode. Uw klanten en potentiële klanten nemen ze mee tijdens hun vakantie, op het strand, aan het zwembad of aan het meer en tijdens al hun momenten van ontspanning in de zon.

Een geslaagde vakantie met gepersonaliseerde strandartikelen

Begeleid uw klanten de hele zomer door met items die hen in staat stellen om van hun vakantie te genieten zoals het hoort. Bescherm ze tegen de zon door ervoor te kiezen om uw logo op gepersonaliseerde zonnebrillen en petten te bedrukken, hen momenten van ontspanning te bieden met strandmatten, strand rackets en opblaasbare strandballen . U helpt onvergetelijke momenten te creëren tussen families en vrienden en geeft uw merk een enorme zichtbaarheid gedurende de gehele zomer.

Wij bieden u kwaliteitsproducten waarmee u uw imago gemakkelijk en snel kunt verspreiden. Wanneer u naar onze website surft, vindt u veel items die u zullen toelaten om een geslaagde promotionele campagne te voeren. Of u nu op zoek bent naar strandaccessoires of meer "traditionele" artikelen, u zult niet teleurgesteld zijn in onze selectie. Denk maar aan T-shirts bedrukken die u het hele jaar door kunt aanbieden en bied gepersonaliseerde tassen aan tijdens uw evenementen. U zult niet teleurgesteld zijn in het resultaat! Vergeet niet dat hoe meer stuks u koopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Geef uw merk een enorme boost tijdens de zomer en start met ontwerpen!