T-shirts-bedrukken-Camaloon - Camaloon

T-shirts bedrukken

Ontwerp de beste promoties en organiseer de beste evenementen met bedrukte T-shirts.

Eenvoudig - Camaloon

Eenvoudig

Alles wat u nodig heeft om uw eigen T-shirts binnen enkele minuten te bedrukken.

Snelle verzending - Camaloon

Snelle verzending

Met de Express service, haalt u uw bedrukte T-shirts binnen een handomdraai in huis.

Grote hoeveelheden - Camaloon

Grote hoeveelheden

De beste prijzen voor grote bestellingen, vraag uw offerte aan en binnen een uur tijd krijgt u een op maat gesneden plan.

#<Cms::Attribute::PlainText:0x007f5b8c13ebf8> - Camaloon

T-shirts van organisch katoen

Ontdek de zachtheid en het comfort van biologische kleding. 100% biologisch katoen uit duurzame plantages waar geen pesticiden zijn gebruikt.

T-shirts bedrukt met uw bedrijfslogo

Bereik al uw klanten met gepersonaliseerde T-shirts.
Alle kleuren en modellen - Camaloon

Alle kleuren en modellen

Combineer uw merk en promoties met kleuren en patronen uit onze catalogus van bedrukte shirts. Wij werken met toonaangevende merken zoals: Roly, Sol's en Stanley Stella.

Printtechnologie - Camaloon

Printtechnologie

Betrouwbare reproductie van effen kleuren, pantones en precisie bij het definiëren van logo's en zakelijke ontwerpen.

Voor ieder wat wils

Aangepaste ontwerpen voor al uw feesten en evenementen.
100% biologisch katoen - Camaloon

100% biologisch katoen

Voel de zachtheid van biologische modellen. Katoenen T-shirts bedrukken uit duurzame plantages, vrij van pesticiden. Bekijk ons aanbod.

Gekleurde T-shirts - Camaloon

Gekleurde T-shirts

Maak gebruik van het gehele seizoenskleurenpalet voor bedrukte T-shirts. Kies uw favoriete kleur en begin met ontwerpen.

Eenvoudig te ontwerpen - Camaloon

Eenvoudig te ontwerpen

Maak uw bedrukte T-shirts met uw eigen ontwerp. Schrijf grappige zinnen, versier het met icoontjes en templates voor al uw feesten.

Klanten die ons vertrouwen:
PortAventura
Celio
Carrefour
Panini Comics

T-shirts voor uw bedrijf

Val meer op met gepersonaliseerde T-shirts met uw logo en bericht. Al uw campagnes zullen een grote impact hebben met kwalitatief gepersonaliseerde en bedrukte t-shirts. U beschikt over verschillende opties voor het afdrukken van uw gepersonaliseerde T-shirts zodat uw ontwerpen er perfect uit zullen zien. We maken een op maat gesneden plan voor al uw behoeften. Shirts bedrukken gaat heel snel en is eenvoudig. Hoe groter de aantallen van de bestelling, hoe lager de prijs per stuk. Wilt u een groot aantal t-shirts bedrukken? Vraag dan een op maat gemaakte offerte aan bij Camaloon.

Veel meer dan alleen T-shirts

Je kunt een T-shirt voor een speciale gelegenheid personaliseren. Grappige T-shirts om cadeau te geven, T-shirts met foto's van je familie, geek T-shirts voor een feest of om gehoor te geven aan je lievelingszinnen uit je lievelingsseries en films. Er zijn genoeg gelegenheden om een gepersonaliseerd T-shirt te dragen. En het beste van alles is dat je je T-shirts kunt bedrukken vanaf slechts één stuk! T-shirts worden geprint door de DTG-druktechniek (of zeefdruk voor grote bestellingen) met een resolutie van 300 dpi. Alle textielmaterialen zijn van 100% katoen gemaakt. T-shirts voor alle soorten evenementen: verjaardagen, bachelorparties, Vormsel, skitrips, Voetbaluitjes, Tornooien, bedrijfs evenenementen, teambuildings... De mogelijkheden zijn eindeloos.