FAQ

Longsleeves online ontwerpen — Camaloon

Longsleeves online ontwerpen

Met ons intuïtieve online ontwerpprogramma kunt u uw logo uploaden of eigen ontwerpen maken in slechts een aantal klikken, zelfs zonder speciale kennis of vaardigheden.

Verzending met tracking — Camaloon

Verzending met tracking

Wij zorgen voor een snelle productie en betrouwbare verzending, zodat u uw bestelling op tijd ontvangt. Dankzij de trackinggegevens kunt u uw bestelling op ieder moment volgen.

Voordelige prijzen bij bulkbestellingen — Camaloon

Voordelige prijzen bij bulkbestellingen

Hoe meer longsleeves u laat bedrukken, hoe voordeliger de prijs per product wordt. Uiteraard altijd van een constante kwaliteit. Ook grote hoeveelheden bestelt u gemakkelijk online.

Longsleeves bedrukken en punten scoren bij klanten

Met gepersonaliseerde longsleeves gaat u voor zeker. Door de lichte stof zijn ze niet te warm, maar de lange mouwen bedekken u nog steeds als het wat frisser wordt. Shirts met lange mouwen zijn daardoor een populair kledingstuk voor ieder moment van het jaar. Benut deze kans en scoor bij uw klanten. U kunt uw eigen longsleeves ontwerpen met uw bedrijfslogo of een passende slogan, om deze vervolgens uit te delen als promotieartikel op evenementen of tijdens promoties. De zeefdruk T-shirts zijn hiervoor in het bijzonder geschikt door de nauwkeurigheid van de zeefdruktechniek.

Wanneer u een bestelling plaatst bij een T-shirt groothandelaar zoals Camaloon, dan bent u verzekerd van voordelige prijzen. T-shirts bedrukken is voor een ieder mogelijk bij ons, ongeacht uw budget.

Hoe kunt u longsleeves zelf ontwerpen?

Heel eenvoudig, online! Bij ons kunt u uw shirts met lange mouwen in een paar stappen personaliseren. Dit gaat als volgt:

  • Selecteer het model en de gewenste kleur
  • Upload het ontwerp en pas het aan het bedrukkingsgebied aan
  • Geef de hoeveelheid aan en bestel

Zo simpel is het! Naast shirts met lange mouwen kunt u bijvoorbeeld ook hoodies bedrukken voor reclamecampagnes of evenementen. Uniforme bedrijfskleding is enorm belangrijk en versterkt de teamgeest onder uw medewerkers. Als u uw longsleeves zelf ontwerpt, dan kunt u hetzelfde ontwerp ook eenvoudig overbrengen op truien of andere producten. Wij staan altijd voor u klaar als u vragen of problemen heeft.