FAQ
Merchandise T-shirts — Camaloon

Merchandise T-shirts

Bedruk je Merchandise T-shirts online

Kies uit de verschillende modellen shirts, van uitstekende kwaliteit, en aan zeer competitieve prijzen.
Eenvoudig — Camaloon

Eenvoudig

Alles wat u nodig heeft om uw eigen T-shirts binnen enkele minuten te bedrukken.

Snelle verzending — Camaloon

Snelle verzending

Met de Express service, haalt u uw bedrukte T-shirts binnen een handomdraai in huis.

Grote hoeveelheden — Camaloon

Grote hoeveelheden

De beste prijzen voor grote bestellingen, vraag uw offerte aan, en binnen een uur tijd krijgt u uw op maat gesneden plan.

Geef meer visibiliteit aan uw merk met Merchandise T-shirts

Bij Camaloon is het mogelijk om zelf gepersonaliseerde T-shirts te bedrukken voor diverse doeleinden. Heeft jouw merk een boost nodig? Dan zijn Merchandise T-shirts hier de ideale oplossing voor. Ze zijn erg handig op evenementen en beurzen, om je te doen opvallen in de massa. Camaloon is gespecialiseerd in groothandel t-shirts: Dit wil zeggen dat de prijs per stuk daalt naarmate de hoeveelheid van gekochte producten stijgt, zonder in te boeten in kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u vindt wat u zoekt en helpen u dan ook graag met al uw marketing campagnes. Dankzij onze design tool, is het zeer eenvoudig om zelf T-shirts te bedrukken. Uw logo zal perfect en identiek geprint worden op elke t-shirts, en zal ervoor zorgen dat uw merk een boost krijgt. De T-shirts zijn gemaakt van katoen en zijn zeer eenvoudig te wassen. Hierbij heeft u veel keuzen uit verschillende maten en modellen. Denk bijvoorbeeld aan korte of lange mouwen, ronde of V-hals en een ruim aanbod aan kleuren.

Zoekt u nog iets dat perfect samengaat met uw Merchandise T-shirts?

Nadat u uw Merchandise t-shirts met de online design tool hebt gemaakt, wordt uw logo of design opgeslagen, en kan u het design hergebruiken op tal van andere promotionele producten. Bij Camaloon, de online drukkerij, hebt u tal van mogelijheden: buttons, magneten, stickers, tassen, mokken en ga zo maar door. Zou uw klant niet blij zijn met een klein geschenkje? Breid uw stock aan promotionele producten uit, zodat u nooit zonder valt wanneer u belangrijke evenementen heeft. Gepersonaliseerde pennen en notitieboekjes zijn ook een ideaal geschenk voor klanten en werknemers. Zo blijft uw logo steeds in het vizier.