Kleur

Groote
Eenvoudig — Camaloon

Eenvoudig

Alles wat u nodig heeft om uw eigen T-shirts binnen enkele minuten te bedrukken.

Snelle verzending — Camaloon

Snelle verzending

Met de Express service, haalt u uw bedrukte T-shirts binnen een handomdraai in huis.

Grote hoeveelheden — Camaloon

Grote hoeveelheden

De beste prijzen voor grote bestellingen, vraag uw offerte aan en binnen een uur tijd krijgt u een op maat gesneden plan.

Hoe kunt u reclame T-shirts in uw bedrijf gebruiken?

Als u denkt aan het bedrukken van reclame T-shirts, is het echt een waardevolle investering. We bieden u de mogelijkheid om online uw T-shirts te bedrukken te creëren uit een breed scala van modellen van de beste merken, en we adviseren u graag m.b.t. samenstelling, kleur en printkwaliteit. Ze zijn het perfecte medium om uw logo, merkimago of speciaal ontwerp voor een evenement of campagne af te drukken en te distribueren onder de bezoekers van een evenement, uw trouwste klanten of onder uw medewerkers.

Koop uw T-shirts in bulk voor al uw reclamedoeleinden

Waarom zou u uw promotie T-shirts op groothandelsniveau kopen? Ten eerste, om de prijs: Hoe meer promotionele T-shirts u tegelijkertijd bestelt, hoe lager de prijs per eenheid en de voordelen van druktechnieken zoals zeefdruk T-shirts online. En waarom heeft u zoveel T-shirts nodig? Omdat ze zeer veelzijdig zijn voor elke promotionele actie. Het is dus goed om ze altijd klaar te hebben voor elk evenement, bij elke loting of elk cadeau dat u denkt te maken.

Klanten die ons vertrouwen:
PortAventura
Celio
Carrefour
Panini Comics
FAQ