T-shirts als reclame - Camaloon

T-shirts als reclame

Gepersonaliseertde reclame T-shirts

Ontwerp je eigen promotionele shirts. Kies uit de verschillende modellen voor mannen en vrouwen, bepaal de kleur, het aantal en ga van start.
Eenvoudig - Camaloon

Eenvoudig

Alles wat u nodig heeft om uw eigen T-shirts binnen enkele minuten te bedrukken.

Snelle verzending - Camaloon

Snelle verzending

Met de Express service, haalt u uw bedrukte T-shirts binnen een handomdraai in huis.

Grote hoeveelheden - Camaloon

Grote hoeveelheden

De beste prijzen voor grote bestellingen, vraag uw offerte aan en binnen een uur tijd krijgt u een op maat gesneden plan.

Promotionele T-shirts zijn een zeer goede vorm van reclame

T-shirts bedrukken met uw logo, foto of slagzin, zijn een perfecte vorm van reclame. Uw merk wordt meer gezien op het straatbeeld en het is ook ideaal voor evenementen en beurzen. Zo val je steeds op in de massa. reclame t-shirt worden ook heel efficiënt bedrukt: Hoe meer T-shirts, hoe lager de prijs per stuk, en dit zonder in te boeten in kwaliteit. Elke T-shirt zal identiek zijn.

Met onze online design tool kan je zeer eenvoudig eigen ontwerpen maken. Kies een model, kleur, hoeveelheid, maat en start met het maken van je eigen ontwerp. Nog voor je een product besteld, kan je in preview kijken hoe het er zal uitzien. Zo kom je niet voor verrassingen te staan achteraf.

Ëén ontwerp, tal van mogelijkheden

Wenst u naast reclame t-shirts nog andere promotieartikelen? Dan is Camaloon uw ideale partner. Door onze online design tool, kan u reeds gemaakte ontwerpen op een zeer eenvoudige manier ook op andere producten bedrukken. Denk maar aan Magneten, die op ieders koelkast zullen hangen. Hierdoor zal je een groot en langdurig bereik hebben, met een zeer klein budget. Of bent u meer fan van gepersonaliseerde Buttons, die perfect matchen met uw promotionele T-shirts? Het kan allemaal.

Indien je vragen hebt of advies wenst, aarzel niet ons te contacteren. Jij bent onze prioriteit en wij van Camaloon proberen je zo snel en zo goed mogelijk te helpen.