T-shirt groothandel

Plaats uw bestelling voor gepersonaliseerde T-shirts, voor al uw promoties en campagnes.

Een complete catalogus - Camaloon

Een complete catalogus

U kunt kiezen uit alle modellen, de beste merken, basiskleuren en kleuren die in de mode zijn, katoen en biologisch katoen.

De scherpste prijzen - Camaloon

De scherpste prijzen

Bij Camaloon profiteert u van de meest concurrerende prijzen voor grote bestellingen. Maak een grote impact met een minimaal budget.

Binnen recordtijd - Camaloon

Binnen recordtijd

Vraag nu uw offerte aan, en binnen een uur ontvangt u een op maat gesneden plan. Daarnaast zal uw groothandelsbestelling binnen een week worden geleverd.

Grote hoeveelheden aankopen: Vraag naar een offerte

Wij adviseren u graag voor grote aankopen, zonder verplichtingen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel nu een van onze medewerkers als u hieraan behoeft heeft. +44 203 5148 622

#<Cms::Attribute::PlainText:0x005575c4a7f9d8> - Camaloon

10 T-shirts of minder?

Plaats uw bestelling voor kleine hoeveelheden online. Kies uw favoriete modellen, kleuren en maten. Ontwerp eenvoudig uw eigen gepersonaliseerde T-shirts, met uw logo en berichten.

Effectieve promoties - Camaloon

Effectieve promoties

T-shirts zijn de beste reclame om uw merk te promoten.

Ondernemersgeest - Camaloon

Ondernemersgeest

Een groot team van professionals met bedrijfsshirts.

Beurzen en evenementen - Camaloon

Beurzen en evenementen

De beste manier om bij elk evenement op te vallen.

Topmerken - Camaloon

Topmerken

Wij werken met toonaangevende merken: Roly, Sol's en Stanley , Stella. Kwaliteitsshirts om waarde te geven aan al uw campagnes.

De laatste technologie - Camaloon

De laatste technologie

We maken gebruik van de meest geavanceerde printtechnologie om de beste weergave van uw ontwerpen te verzekeren.

Top klantenservice - Camaloon

Top klantenservice

Bij Camaloon staan we altijd aan uw kant. We zetten ons volledig voor u in, om elk detail te overzien en ​​perfecte oplossingen te bieden.

Grote hoeveelheden T-shirts

Ontwerp promoties en perfecte campagnes met T-shirts. Maak gebruik van de voorzieningen voor grote hoeveelheden en ontvang de beste waarde voor uw geld. Bij Camaloon vindt u alles wat u nodig heeft om uw bedrijf een boost te geven met op maat gemaakte oplossingen. Bij onze T-shirt groothandel, zorgen we voor de beste kwaliteit en een scherpe prijs. Vraag nu uw oferte aan voor uw groothandel T-shirts en ontdek waarom we het vertrouwen van duizenden bedrijven wereldwijd hebben gewonnen.

Eindeloze mogelijkheden om uw bedrijf te promoten

Naast T-shirts bedrukken, doet Camaloon ook nog ander zaken. Hebt u er al eens aan gedacht om Magneten te personaliseren? Hiermee zorgt u ervoor dat uw merk steeds in het vizier van uw klanten blijft. Magneten zijn er in alle maten en kleuren en volledig naar jouw hand te zetten.

Verder zijn Buttons een leuk attribuut. Je kan ze eenvoudig personaliseren met bijvoorbeeld de namen van uw personeel, of uw bedrijfslogo... De mogelijkheden zijn eindeloos. Heel eenvoudig op te spelden op t-shirts, tassen, mutsen... Een klein detail dat zeker gewaardeerd wordt. Bekijk al onze producten, die telkens op een andere manier uw merk kunnen boosten.