T-shirt met tekst — Camaloon

T-shirt met tekst

Personaliseer je T-shirts met tekst

Kies uit verschillende modellen, kleuren en maten gemaakt van de beste kwaliteit. Print je tekst, foto of logo op onderstaande shirts.
Eenvoudig — Camaloon

Eenvoudig

Alles wat u nodig heeft om uw eigen T-shirts binnen enkele minuten te bedrukken.

Snelle verzending — Camaloon

Snelle verzending

Met de Express service, haalt u uw bedrukte T-shirts binnen een handomdraai in huis.

Grote hoeveelheden — Camaloon

Grote hoeveelheden

De beste prijzen voor grote bestellingen, vraag uw offerte aan en binnen een uur tijd krijgt u een op maat gesneden plan.

Nog nooit was het personaliseren van T-shirts met tekst zo eenvoudig

T-shirts bedrukken is zeer eenvoudig dankzij onze geïntegreerde designtool. Je begint met een van de modellen te kiezen, vervolgens kies je het aantal, de maat en de kleur. Vanaf dan kan je logo's of foto's uploaden, of een eigen ontwerp maken. Je kan gebruik maken van talloze templates en figuren om jouw T-shirts te personaliseren.

Een T-shirt met tekst is ideaal voor tal van gelegenheden: bruiloften, verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsevenementen... of gewoon als geschenk aan vrienden of personeel. Originele cadeaus of relatiegeschenken komen altijd van pas, en dankzij Camaloon zijn deze nog eens eenvoudig te maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Denk je naast een T-shirt met tekst ook nog aan andere producten? Dan is Camaloon de ideale partner hiervoor. Je kan namelijk je tekst zeer eenvoudig ook op andere producten drukken zoals op Magneten of Buttons. Je ontwerp blijft opgeslagen in de geïntegreerde designtool en je kan simpelweg het product waar het ontwerp op gedrukt moet worden, veranderen. Zo simpel is het.

Heb je vragen of wens je advies omtrent de producten, printtechnieken of eender wat? Wij staan altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden zodat je tevreden kan terugkijken op een geslaagde aankoop. Probeer het nu.

FAQ