T-shirts heren bedrukken - Camaloon

T-shirts heren bedrukken

Personaliseer je t-shirts

Maak eenvoudig je eigen t-shirt met je eigen foto's en ontwerpen. Je kunt kiezen uit de meest populaire modellen:

Bio T-shirts

Geniet van 100% biologische katoenmodellen
U bent een bedrijf?
Creëer producten van topkwaliteit voor uw promoties en events.
Open de bedrijfszone

Altijd in topvorm

Ontwerp sportieve tank tops.

Personaliseer je T-shirts

Alles wat je nodig hebt om gemakkelijk je T-shirts te maken.
T-shirts van organisch katoen - Camaloon

T-shirts van organisch katoen

Probeer de modellen van biologisch katoen. De meeste moderne, met het zachtste katoen, geteeld zonder gebruik van pesticiden.

Een variëteit aan kleuren - Camaloon

Een variëteit aan kleuren

Check de nieuwe seizoenskleuren om je T-shirt te personaliseren.

Nog makkelijker - Camaloon

Nog makkelijker

Op Camaloon heb je een eindeloze keuze aan lettertypen, pictogrammen en sjablonen om eenvoudig je t-shirts te personaliseren.

Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van een maximale kwaliteit. We produceren zelf en selecteren de beste materialen.

Gemakkelijk en leuk -  Camaloon
Gemakkelijk en leuk

Personaliseer eenvoudig je producten. Je vindt er lettertypes, pictogrammen en sjablonen die je op jouw manier kunt aanpassen. Geniet van het creëren!

Sneller -  Camaloon
Sneller

Kies onze Express-dient en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Gepersonaliseerde aandacht -  Camaloon
Gepersonaliseerde aandacht

Er staat een team van professionals aan je zijde om je bij om het even wat te helpen.

Val op

Personaliseer sweatshirts en tote bags naar wens
Een ongekend cadeau - Camaloon

Een ongekend cadeau

Ik ontwierp een tote bag en het resultaat was geweldig.

Vol met alles - Camaloon

Vol met alles

Superpraktisch en volledig volgens mijn look.

Online winkelen - Camaloon

Online winkelen

De aankoop is zeer eenvoudig en het verzenden gaat supersnel

De gepersonaliseerde t shirts voor mannen zijn een geweldig cadeauidee voor vrienden en familie. Verras hen met een uniek geschenk, perfect voor verjaardagen, feestdagen, kerst en elke andere gebeurtenis. Je kunt je eigen gepersonaliseerde t-shirts maken met je foto's, logo's en ontwerpen. Zinnen en pictogrammen toevoegen. De gepersonaliseerde Camaloon T-shirts hebben een moderne snit en zijn van de hoogste kwaliteit. Hier vind je alle meest populaire maten en kleuren. Check onze verzamling aan pictogrammen en sjablonen die perfect zijn voor elke gelegenheid. Het maken van je eigen gepersonaliseerde T-Shirts is leuk en gemakkelijk. Maak gebruik van pijlen, harten, ontwerpen, duizenden symbolen en kleuren waarmee je creatief aan de slag kunt gaan. Tientallen en tientallen sjablonen voor allerlei soorten evenementen zoals: bruiloften, sportieve evenementen en zelfs filmfestivals. Ontdek hoe gemakkelijk het is om je online T-shirt met Camaloon te personaliseren. Breng je ideeën tot leven en laat ze materialiseren op je T-Shirt. We drukken je ontwerpen af d.m.v. de laatste afdruktechnologieën. Op basis van het aantal kleuren en hoeveelheid, zullen wij je gepersonaliseerde T-shirts met behulp van de zeefdruk of DTG techniek afdrukken. Zeefdruk is ideaal voor het afdrukken van grote hoeveelheden T-shirts met effen kleuren, terwijl de DTG de beste keuze is voor het afdrukken van ontwerpen met veel kleuren en foto's. Met Camaloon kun je verschilleden soorten zonder T-shirts zonder extra kosten ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld een uniek T-shirt voor elk lid van je team ontwerpen met hun namen en nummers, of een t-shirt voor elk van je vrienden of medewerkers. Alle onze t-shirts zijn van katoen zijn en we raden aan dat je ze wast en strijkt met het ontwerp aan de binnenkant en dat je een programma voor delicate stoffen op je wasmachine programeert als je het gaat wassen. Op deze manier bescherm je de ontwerpen en afdrukken van je gepersonaliseerde T-shirt en blijven ze altijd zo goed als nieuw. Je zult je gepersonaliseerde T-shirts snel ontvangen en als je ze dringend nodig hebt kun je de expres verzendoptie aankruisen tijdens het afrekenproces. Pronk met je nieuwe gepersonaliseerde heren T-shirts en geniet van het dragen van een uniek kledingstuk. Als jou T-shirt zijn er geen andere!