Eenvoudig — Camaloon

Eenvoudig

Alles wat u nodig heeft om uw eigen T-shirts binnen enkele minuten te bedrukken.

Snelle verzending — Camaloon

Snelle verzending

Met de Express service, haalt u uw bedrukte T-shirts binnen een handomdraai in huis.

Grote hoeveelheden — Camaloon

Grote hoeveelheden

De beste prijzen voor grote bestellingen, vraag uw offerte aan en binnen een uur tijd krijgt u uw op maat gesneden plan.

Maak unieke unisex T-shirts voor al uw promotionele activiteiten

Er is geen betere manier om uw bedrijf te promoten dan met gepersonaliseerde unisex T-shirts. Of u het nu aan mannen of aan vrouwen geeft, dat maakt niets uit. Het model past perfect voor beide en zal ervoor zorgen dat uw merk steeds te zien zal zijn. T-shirts bedrukken bij Camaloon is zeer eenvoudig. U kiest een model, hoeveelheid en maat, u maakt een ontwerp, of upload het bestand, en plaatst het op het shirt. Zo eenvoudig kan het met onze online design tool.Wilt u een lagere prijs per stuk? Denk daan aan onze T-shirt groothandel: Hoe meer shirts u besteld, hoe lager de prijs per stuk.

Naast het bedrukken van bedrijfs T-shirts is Camaloon ook gespecialliseerd in het personaliseren van tal van andere promotionele producten. Denk maar aan tassen, mokken, stickers, petten, magneten, notietieboekjes, buttons, pennen... Kortom, Alles wat u zoekt om uw bedrijf meer in de kijker te zetten. Praat u graag eens over de mogelijkheden, of zit u met vragen? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Onze Customer Service helpt u met plezier verder.

FAQ