Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Hoe en waarom je jute tassen kan laten bedrukken

Jute zakken met opdruk zijn zeer geliefd als weggevertje en ze zijn één van de meest verkochte artikelen in de herverkoop. Daarom loont het zich om een drukkerij uit te kiezen waarop je altijd kan rekenen. Camaloon is een online drukkerij met jarenlange ervaring und productiefaciliteiten in heel Europa. Daardoor kunnen wij je een hoogwaardige afdruk en een betrouwbare levering garanderen.

Je kan bovendien altijd gebruik maken van onze geïntegreerde designtool om je gepersonaliseerde jute tas te bestellen. Zo makkelijk is het om ze te ontwerpen:

  1. Kies het gepaste model uit

  2. Upload je ontwerp in .jpg of .png formaat

  3. Pas het aan het aangegeven afdrukgebied aan en voeg eventueel nog een opschrift toe

  4. Geef het gewenste aantal aan en voeg ze toe aan je winkelwagentje

  5. Sluit je bestelling af

## Jute tassen bedrukken om je naamsbekendheid te vergroten

Soms zijn de meest eenvoudige dingen het meest efficiënt. Net daarom zou je jute zakken moeten laten bedrukken. Of je nu kiest voor een klassieke jute tas in natuurlijke, witte of zwarte kleur of net eentje in levendige kleuren, het is en blijft een klassieker die een praktisch dagelijks hulpje voor je klanten is en voor jou een effectief draagvlak biedt. Linnen tassen bedrukken of jute tassen bedrukken is voordelig en je kan er vele verschillende doelgroepen mee bereiken, omdat niet alleen diegene die de tas draagt je logo ziet, maar ook alle anderen die hem passeren.

Gebruik ze op beurzen en evenementen om al je promotiemateriaal in een handige verpakking aan je klanten of zakenrelaties te schenken. Hier loont het zich om een groot aantal aan Tassen te bedrukken, omdat de prijs per stuk lager is bij een bestelling van een hoger volume. Zo ben je op alles voorbereid en wanneer je deze tassen makkelijk laat bedrukken met je logo, kan je ze zowel voor promotionele campagnes gebruiken en als relatiegeschenk voor medewerkers.

## Voor elke doelgroep de gepaste tas

Op welke doelgroep je je ook richt, bij ons kan je het gepaste model vinden. Wanneer je boodschappentassen bedrukt, kan je niets fout doen aangezien ze door iedereen gebruikt kunnen worden. Ook trekkoord rugzakken of strandtassen kan je liefhebbers van sportieve activiteiten en outdoor uitjes laten bedrukken. Er is voor ieder wat wils. Jij kent je publiek het beste, bedenk dus wat zij het meest nodig hebben en het liefst overal en altijd meedragen.