Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Linnen tassen bedrukken laten: hoe en waarom?

Je bent op zoek naar een voordelige optie in je buurt om katoenen tassen te laten bedrukken? Geen probleem, creëer online je ontwerp en wij zorgen ervoor dat de tas van jouw keuze bedrukt wordt en dat het afgewerkte product snel geleverd wordt. Waar je ze ook maar verwacht.

Ook bij het onwerpen, staan we je bij. Met onze geïntegreerde designtool kan je in enkele muisklikken je linnen tas ontwerpen:

  1. Kies het gewenste product uit. Je kan uit vele verschillende modellen kiezen en zowel een klassieke jute tas bedrukken als een elegante of sportieve stoffen tas personaliseren
  2. Upload je logo of ontwerp in .jpg of .png formaat en pas het aan het aangegeven afdrukgebied aan. Je kan nu ook een tekst in verschillende lettertypes toevoegen
  3. Als je tevreden bent, geef dan het benodigde aantal linnen tassen aan en voeg ze toe aan je winkelwagentje
  4. Ga verderen met het personaliseren van andere producten of sluit de bestelling af door je adres- en betalingsgegevens in te voeren.

Zo makkelijk gaat het!

Waarom linnen tassen een geliefd promotieartikel zijn

Tote bags bedrukken is natuurlijk geen nieuwigheid, maar toch wordt deze klassieker steeds geliefder en is het een graag gezien weggevertje. Zowel op beurzen en evenementen, als aanvulling bij bijzondere promotionele campagnes, als voor herverkoop, bedrukte linnen tassen zijn steeds geliefder.

Voor bedrijven is het een ideaal draagvlak, omdat ze voordelig in aankoop zijn en je logo altijd zichtbaar is, gezien deze tassen je klanten altijd en overal begeleiden. Daarom is het een waardevolle investering om linnen tassen te bedrukken. Ze bieden bovendien een groot afdrukgebied om met creatieve ontwerpen en spitse slogans te laten bedrukken en de tassen voor herverkoop te gebruiken.

Sinds de aangepaste regelgeving op plastic tassen, zijn bedrukte stoffen tassen een echte hit. Een milieuvriendelijk en praktisch alternatief voor wegwerpplastic. Ontwerp dus een relatiegeschenk dat zeker gebruikt wordt. Bovendien zijn deze tassen ook uitermate geschikt om te combineren met andere promotieartikelen en dus als pack te schenken. Laat linnen tassen bedrukken en gebruik hetzelfde ontwerp om in enkele muisklikken ook notitieblokken, T-shirts of strandartikelen voor de zomer te bedrukken! De mogelijkheden zijn oneindig.